Buna ziua,
La începutul lunii iunie a acestui an am depus plângere la poliție împotriva fostului soț (am divorțat acum 2 ani, ulterior ne am împăcat și locuiam împreună, dar nu ne am recăsătorit) pentru violenta și distrugerea bunurilor din apartamentul in care locuiam cu chirie, prin urmare i s-au deschis doua dosare penale.
Ulterior, s a emis și un ordin de protecție , valabil până în luna septembrie.
Nu doresc sa prelungesc ordinul și aș dori să retrag plângerea, faptele săvârșite au fost pe fondul consumului de alcool și alte substanțe, pentru care a fost și internat și urmează și în prezent tratament, in mod normal nu este un om violent și nu au existat alte întâmplări de genul acesta în trecut .
Nu ne am împăcat și nici nu o vom face, însă este totuși tatăl copilului meu și nu vreau sa ii fac rău, să isi poată vedea de viață în continuare și să se poată angaja oriunde , ceea ce este dificil cu doua dosare penale .
Cum pot retrage plângerea și dacă va trebui să achit cheltuieli de judecată, care ar putea fi suma aproximativa ? Momentan nu a ajuns la procuror , abia am fost chemați din nou amândoi pentru declarații la secția de poliție.
Vă mulțumesc
Vă mulțumesc pentru răspuns .
Ați putea să îmi spuneți, va rog, legat de cheltuielile de judecată dacă va trebui sa le achit sau nu și care ar putea fi suma?
Urgent
carmensitta
Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)
Retragre plangere penala
A-M
Buna ziua,
daca cineva \"MIHAELA'' a facut o plangere penala (acum o luna si ceva) impotriva unei persoane ''IULIANA'' care o ameninta,o suna continuu,a facut ... (vezi toată discuția)