avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate gresit

Buna ziua,
Bunicii soțului meu au actul casei din 1974 , în care numărul apartamentului este trecut corect, si anume 87. În 1992 a fost eliberat un titlu de proprietate de către Administrația Financiara , în care numărul apartamentului este gresit, este scris 67 . Pana acum nu au sesizat greseala, am sunat la primăria sectorului 2 și acolo mi s a spus că ei nu se ocupa de asta, sa sun la Anaf deoarece ei au eliberat actul in 1992. De la Anaf mi se spune sa sun la primărie .... din ce am mai auzit , ar fi o posibilitate sa se modifice titlul de proprietate la Cartea Funciară. Întrebarea mea este : daca apartamentul nu are cadastrul facut și nici intabularea, se poate modifica titlul de proprietate ?
Si a doua intrebare, poate nu este site ul potrivit pentru aceasta : urmează să nasc si noul meu buletin a fost eliberat astazi pe adresa din titlul de proprietate (cel gresit, asa au sesizat eroarea), la naștere poate exista vreo problema daca adresa mea este la ap 67 si a soțului la ap 87? Sau nu conteaza daca adresele sunt diferite , copilul se trece pe numele amândurora?
Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:36, 4 Decembrie 2019
Buna seara,
Titlul se emite de PREFECTURA
Daca au gresit mergeti la prefectura si formulati o cerere de indreptare eroare materiala
Daca nu o rezolvati atunci mergeti in instanta.
Nu are importanta adresa din C.I. ci faptul ca ambii recumoasteti copilul.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala bad_mar bad_mar Buna seara, Tatal meu (decedat) a cumparat in anul 1974 un apartament dintr-un imobil (casa) si la momentul respectiv [b]i s-a acordat in folosinta pe toata ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate georgetur georgetur Am cumparat o casa in 2007 dar acum am constatat ca locuinta de drept este pe (ex) tarlaua 20 percela 600 si pe titlu scos de vechiul proprietar este tarlaua 4 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate greșit. ce pot face în situația în care ... costel5 costel5 Titlu de proprietate greșit. Ce pot face în situația în care am cumpărat un teren în suprafață de 1500 m2 conform cadastrului întocmit după titlul ... (vezi toată discuția)