avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate greșit. Ce pot face în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate greșit. Ce pot face în situația în care ...

Titlu de proprietate greșit.
Ce pot face în situația în care am cumpărat un teren în suprafață de 1500 m2 conform cadastrului întocmit după titlul de proprietate eliberat de Prefectura în baza legii 18/1991 art 23, însă pe schița topografica eliberata de primărie este suprafata de 1900 m2, curți construcții și teren agricol aferent, dar trecut eronat sau nu 1500m2 ceea ce reprezinta terenul agricol, restul de 400 m2 reprezentând curți construcții nu s a mai trecut în titlu. Menționez ca acest titlu s a eliberat în anul 2003 la solicitarea fostei proprietare în vârstă de 80 ani. Fosta proprietara nu a sesizat greșeala.
Cu stima!

Alte discuții în legătură

Contestare titlu de propietate adrian.stefan@outlook.com adrian.stefan@outlook.com Buna ziua, Doresc sa cumpar o bucata de teren de la o matusa, acesta este situat in provincie. Atunci cand am incercat sa facem actele am constatat ca din ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu proprietate suprafata teren intravilan DA2011 DA2011 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:am vandut o casa cu terenul aferent 1000 m2.Casa a avut mai mult teren decat scria in titlul de proprietate 500 m2 ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face pt punerea in proprietate a unui teren? geyes36 geyes36 Buna, parintii mei se confrunta cu o problema destul de complicata, careia nu-i pot da de capat, si anume: in 1974 au cumparat o casa si terenul aferant ... (vezi toată discuția)