avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Emitere titlu proprietate suprafata teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Emitere titlu proprietate suprafata teren intravilan


Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:am vandut o casa cu terenul aferent 1000 m2.Casa a avut mai mult teren decat scria in titlul de proprietate 500 m2 in plus ,total curte 1500 m2.La vremea respectiva am scos de la primarie acte ca a fost o eroare,ca trebuie indreptata acea eroare dar nu am mai mers mai departe.Intrebarea mea este avand in vedere ca in toata tara se face cadastrarea suprafetelor si eu nu mai doresc acea suprafata de teren de 500 m2 se poate emite obligatoriu titlu de proprietate pe numele meu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2023
DA2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate greșit. ce pot face în situația în care ... costel5 costel5 Titlu de proprietate greșit. Ce pot face în situația în care am cumpărat un teren în suprafață de 1500 m2 conform cadastrului întocmit după titlul ... (vezi toată discuția)
întãbulare casã si teren suteunatalia suteunatalia în 2003 am cumpărat o casă cu teren 1500 m2, dar am aflat ulterior că terenul are titlul de proprietate pe 250 m2 suprafaţa ocupată de casă şi 500 m2 ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa, teren si gradina. lipsa titlu proprietate gradina. Cristian T Cristian T Am mostenit direct de la tatal meu, proprietate (neintabulata), compusa din: - casa-curte-gradina, situate in acelasi loc, intravilan, inconjurat de alte ... (vezi toată discuția)