avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate Cesarmanolache

Activitate Cesarmanolache

Bună seara, în cursul zilei de azi 12.07 .mi am găsit masina blocata ,am sunat am plătit deblocare.. cum pot contesta aceasta amenda în condițiile în care masina nu era parcata pe un loc marcat sau hasurat ,iar la întrarea în parcare nu era obstructionata întrarea. Distanta dintre masina mea și coltul bordurii de vis a vis a prcarii este de 6 metri. Lăsând și nr.de telefon în parbriz..
Mulțumesc.
Bună ziua. Multumesc de răspuns.
Azi am o programare la un avocat și voi lamuri cele spuse.
Dar totuși pot sa va trimit actele emise k sa-mi confirmați că sunt false,se poate?

Geanina DRIAN a scris:

este o înșelătorie deja clasică, cu părere de rău vă spun asta.
am pierdut șirul persoanelor care ne-au contactat cu astfel de povești.

Am acte semnate stampilate trimise pe mail.
Discuția este lungă și dacă se poate sa intru in legătură cu un avocat în drept civil european pentru a ma consulta.
Bună seara As avea nevoie de ajutor în legătură cu moștenirea în bani de la o persoană din franța. Donatoarea de moștenire a delegat avocatul francez pentru finalizarea actelor pentru această mostenire.problema este ca am plătit o sumă pentru unele acte iar ultimul act care m ar face moștenitor este o sumă destul de mare ,si nici nu am convingerea că va fi ultimul. Avocatul francez nu a dorit să mi spuna de la început la ce suma se v-a ajunge partea mea pentru toate actele.
Discuție Norma de hrana
Buna ziuoa.Este legal k norma de hrana sa fie impozitata de 3 ori.Managerul Institutiei de stat unde lucrez a confirmat precum k îi permite legea.
Va s ruga sa ma luminati si pe mine cu aceasta lege .
Multumesc
Răspuns la discuția Vouchere de vacanta
Multumesc.
Buna seara .In cazul în care am lucrat un an si o luna la stat ,mai exact la 11.11.2019 am depus cererea de demisie cu acordul ambelor parti,am dreptul la vauchere de vacanta pe anul 2019?