avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara As avea nevoie de ajutor în legătură cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara As avea nevoie de ajutor în legătură cu moștenirea ...

Bună seara As avea nevoie de ajutor în legătură cu moștenirea în bani de la o persoană din franța. Donatoarea de moștenire a delegat avocatul francez pentru finalizarea actelor pentru această mostenire.problema este ca am plătit o sumă pentru unele acte iar ultimul act care m ar face moștenitor este o sumă destul de mare ,si nici nu am convingerea că va fi ultimul. Avocatul francez nu a dorit să mi spuna de la început la ce suma se v-a ajunge partea mea pentru toate actele.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:20, 15 Martie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Donatoarea de moștenire

oare depre ce vorbiti ?
Aveti o ruda care a decedat in Franta?
Numai asa mosteniti sau exista un testament al unei cunostinte in Franta ?
sau sunteti doar victima unei excrocherii, adica dati bani si nu aveti nimic de mostenit ?
Donatoarea de moștenire a delegat avocatul francez pentru finalizarea actelor pentru această mostenire.

afirmatia asta e dubioasa, pt ca nu are traducere in lege, nu exista.
Ce sume ati avansat si pentru ce mai exact ?
acum pentru ce v-a cerut de ex?
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Am acte semnate stampilate trimise pe mail.
Discuția este lungă și dacă se poate sa intru in legătură cu un avocat în drept civil european pentru a ma consulta.
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2021
Cesarmanolache, utilizator
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
este o înșelătorie deja clasică, cu părere de rău vă spun asta.
am pierdut șirul persoanelor care ne-au contactat cu astfel de povești.
Dar totuși pot sa va trimit actele emise k sa-mi confirmați că sunt false,se poate?

Geanina DRIAN a scris:

este o înșelătorie deja clasică, cu părere de rău vă spun asta.
am pierdut șirul persoanelor care ne-au contactat cu astfel de povești.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa-mi confirmați că sunt false

cred ca stiti si dvs asta, nu trebuie sa va confirme cineva. E logic ca daca nu aveti vreo legatura cu decedata, daca nu ati fost rude, cunoastinte, prieteni... nu avea cum sa va aleaga din lumea larga sa va lase o mostenire, eventual de milioane, nu asa... un pix.
Daca puneti aici mailul initial al celui ce v-a abordat, povestea initiala a mostenirii, v-ar putea confirma mai multi.

Alte discuții în legătură

Donatia se inpoziteaza? ContSters236592 ContSters236592 Am o cunostinta afara, care detine mostenire o cutie de valori tinuta intr-o firma sau banca ... ceva de genul asta. Acolo la firma sau banca respectiva e ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să-mi spuneți cum se procedează în cazul ... cammelia27 cammelia27 Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți cum se procedează în cazul moștenirii prin testament a unei sume de bani în Franța dacă eu sunt în ... (vezi toată discuția)
Neintelegere, santaj cu poze intime ella_20 ella_20 buna seara!a si eu o intrebare...daca sora mea in trecutul ei a facut video chat si a pastrat legatura prin tel cu un utilizatorde ,,placerii,,in care ia trmis ... (vezi toată discuția)