Am o cunostinta afara, care detine mostenire o cutie de valori tinuta intr-o firma sau banca ... ceva de genul asta. Acolo la firma sau banca respectiva e declarata ca si caseta cu valori gen tablouri sau lucruri ceva de genul asta nu am inteles nici eu exact. Chestia ca defapt in cutie e o suma de ordinul milioanelor in valuta insa din probleme de siguranta e declarata ca cutie cu "lucruri", idea ... aceasta cunostinta mia dat datele acestui cont sa iau legatura cu cei de acolo si sa cer acea cutie sa ajunga la mine aici in romania. Ia a luat cica legatura cu cei de acolo si a facut nu stiu ce demersuri ca eu sa intru in posesia cutiei, insa cei de acolo asteapta ca si eu sa sun pt. confirmare. Odata ce i-i spun acestei pers. ca am sunat si transferul e confirmat ea va lua avionul si va veni aici (nu e roman) pt. a face investiti impreuna.
1) Mie teama sa nu fie praf sau alceva, si sa dau de necaz. Azi nu mai ai incredere nici in parinti dar in cunoscuti. Insa nici nu vreau sa ratez aceasta sansa daca e adevarata. Cum sa procedez sa iau un notar cu mine cand ridic cutia ..cum sa fac, in caz ca e nebuni in ea sa nu fiu complice la magari ..caci de alfel eu merg cu ganduri curate.
2) Alta problema daca cel care ia lasat mostenire a declarat ca e alceva in cutie pe motiv ca daca ar fi declarat banii atunci nu ar mai fi avut dreptul copilul acestuia find gen feminin ci frati acestuia. Eu aici nu am probleme cand se constata ca e bani si nu bunuri? Cum sa procedez ca acest transfer sa fie legal si diplomati totul controlat legal.
3) Daca vrea D-zeu sa se rezolve totul legal si cu bine, adica sa fie bani si nu alte prosti acestia va fi pe numele meu ca donatie ..se inpoziteaza cumva si daca da cat.
Va rog sa fiti siguri inainte de a ma incuraza sau descuraza, nu vreau sa dau de necazuri, mai bine ma lipsesc.
Mai inainte de.toate ar trebui sa stiti la ce banca se afla cutia si apoi conditiile in care ati avea acces la cutie.
Prin telefon nu veti avea acces la ea.
Am impresia ca cineva isi bate joc de dvs. Ori vrea sa scape pe cineva si sa aiba probleme altcineva.
ContSters259670
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Parca imi seamana a povestea cu mailurile din NIgeria....pe care cu siguranta le-am primit cu toti, ajutati-ma voi, ca va dau eu la bani pana nu ii veti mai putea duce....Haideti doamna, doar nu credeti in poovesti cu zane bune, ce Dumnezeu, poate va vedem la televizor ca ati fost rapita, batuta, etc...
Pe aceasta cunostinta a dvs care a mostenit multe milioane.. de ce-or fi ei ( vb Herrei.. moaste) , dispusa sa imparta cu dvs in mod deosebit, ati " cunoscut-o" prin.. e-mail ?:rolleyes:
Daca ar exista povestea asta.. in ce calitate ati putea sa cereti unei banci, oricare, o cutie depozitata la ea.. sa v-o mai si trimita ? Cum sa credeti asa ceva?
Lasati-o balta !