Bună ziua.
Am primit un mesaj al unui avocat dintr-o tară africană, mesaj referitor la o moştenire.
Avocatul susţine că este executorul testamentar al unei rude ce mi-ar fi aparţinut mie.
Nu contest afirmaţiile acestuia, dar nici nu o susţin.
Pentru protecţia mea din punct de vedere legal, aş dorii să mă adresesz instituţiilor statului, pentru a verifica veridicitatea celor afirmate de acest avocat, drept urmare, vă rog să-mi spuneţi, cărei instituţii a statului, să mă adresesz în acest sens?.
Vă mulţumesc.
politiei sau nimanui ca sa nu alerge pe banii nostri dupa potcoave de cai morti.
Aveti rude in Africa care sa stie de existenta dvs, cu care nu ati intrat niciodata in contact dar inaintea decesului s-au gandit sa va lase o mare avere ??
Cred ca cel putin 20% dintre noi am fost contactati prin email de astfel de " avocati" , "bancheri" care aveau banii rudelor prietenilor nostri morti in conturile bancii lor..
Este un mesaj tipic "spam" care contine o teapa clasica.
Sunt milioane de acest gen.
Emitentul aplica principiul care spune ca "este pacat sa lasi banii la fraieri".
Alegerea este a Dvs. cum va pozitionati
Deci,
Este pentru prima dată când mi se întâmplă acest lucru.
Nu am cunoştinţe, ca alţi prieteni sau cunoscuţi să fi păţit aşa ceva, drept urmare încerc să mă protejez.
Eu vorbesc la modul cel mai serios, deoarece avocatul şi-a declarat identitatea şi mi-a cerut să fac anumite demersuri în sensul amintit anterior.
Voi ce aţi face?.
Depinde de demersuri..ce demersuri ?
V-a zis numele mortului ? Chiar nu aveti rude in tara la care sa va interesati de existenta mortului ?
Si eu imi pot declina identitatea.. pe care o vreau eu.
Emailuri stresante
atraction
Buna seara am si eu 2 probleme,inainte primeam emailuri de la diverse persoane care se dadeau drept fete din senegal,ca au milioane de dolari in banca sa le ... (vezi toată discuția)