avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moºteniri internaþionale.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moºteniri internaþionale.

Bună ziua.
Am primit un mesaj al unui avocat dintr-o tară africană, mesaj referitor la o moştenire.
Avocatul susţine că este executorul testamentar al unei rude ce mi-ar fi aparţinut mie.
Nu contest afirmaţiile acestuia, dar nici nu o susţin.
Pentru protecţia mea din punct de vedere legal, aş dorii să mă adresesz instituţiilor statului, pentru a verifica veridicitatea celor afirmate de acest avocat, drept urmare, vă rog să-mi spuneţi, cărei instituţii a statului, să mă adresesz în acest sens?.
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: FARKAS TRAIAN IOSIF , utilizator 12:21, 6 Iulie 2014
Ca mai sus (toate postarile)
Da, mi-a zis numele mortului, numele de familie este acelaşi cu al meu. Aspectele acestea nu au foarte mare importanţă, de aceea nici nu am intrat foarte mult în detalii.
Important pentru mine este, cui mă adresez (cărei instituţii), pentru a mă proteja. Aceasta-i întrebarea.
sa va dea si cnp-ul mortului sa va interesati la ambasada.
va protejati suficient daca nu luati in seama astfel de emailuri.
Cum si tentativa de inselaciune e infractiune, puteti sa depuneti plangere la politie.

Mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emailuri stresante atraction atraction Buna seara am si eu 2 probleme,inainte primeam emailuri de la diverse persoane care se dadeau drept fete din senegal,ca au milioane de dolari in banca sa le ... (vezi toată discuția)
Adresa email in site - de ce publica? Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Sunt de ceva timp pe acest site si pana acum nu am avut probleme frecvente legate de vizibilitatea adresei personale de email afisata in site. Insa de ceva ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)