Inregistreaza-te in Catalogul Consultantilor Avocatnet.ro si poti beneficia de urmatoarele facilitati: - esti evidentiat in Forumul Avocatnet.ro ca si consultant - ai un profil special, care este vizibil tuturor utilizatorilor siteului - poti vedea statistici cu privire la accesarile profilului tau de consultant - poti creste numarul clientilor tai.
Sunt de ceva timp pe acest site si pana acum nu am avut probleme frecvente legate de vizibilitatea adresei personale de email afisata in site.
Insa de ceva zile primesc periodic emailuri deranjante de la persoane necunoscute, neinregistrate probabil pe avocat.net.
As vrea sa am posibilitatea sa setez informatia privind adresa mea de email astfel incat sa nu fie publica. O sugestie ar fi sa fie vizibila doar pentru "prieteni' avocatnet.
utilizatorii pot trimite mesaje pe sistemul 'mesaj privat', nu au nevoie neaparata de adresa personala de email.
Mesajele primite sunt de genul: (nu stiu daca ajuta la ceva...)
Buna ziua Salutări de la tine draga mea Numele meu este Ju. Am citit despre tine pe acest site avocatnet şi m-am decis sa comunice cu tine si va fi fericit dacă va fi prietenul meu. Mi-ar plăcea dacă Răspunde la cutia mea poştală (julietjulietjjj@yahoo.in), astfel încât pot să vă spun mai multe despre mine şi, de asemenea, va trimite poza mea pentru tine stii cine sunt eu. Sper să aud de la tine. (julietjulietjjj@yahoo.in)
am primit de la : juliet jomedy <julietjomedy12@gmail.com>
Ayanda welshman <ayanda.welshminn1@att.net>
si altii similari
Se poate face ceva in acest sens?
~ final discuție ~