avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Activitate B-EG

Activitate B-EG

Bună ziua!
Mi s-a încetat de comun acord contractul individual de muncă în data de 17 aprilie. În data de 18 aprilie am încetat colaborarea cu firma de distribuție pliante unde am avut contract de zilier. Funcționara de la șomaj îmi cere acte și de la firma unde am avut contract de zilier, ca și de la firma cealaltă (decizie de încetare, anexa 7 și adeverință cu perioada colaborării). Dacă am adeverință despre natura contractului (cea de zilier), de ce mai trebuie anexa 7 și perioada colaborării (nu se contribuie la șomaj după știința mea și nu este vechime perioada cu contract de zilier). Ba mai mult, funcționara de la șomaj spune, că se ia în considerare ultimul loc de muncă, care după spusele ei în momentul de față este cea de zilier, și se calculează după acel venit. Cum se poate așa ceva? Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
Răspuns la discuția Suspendare permis pe 90 de zile
Bună ziua!
Revin pe aceași temă. Azi, 13.01.2020 am primit citația de la Judecătorie cu termen de judecată pe 05.03.2020. Ordonanța 2/2001 art. 33 spune: "Judecătoria va fixa termen de judecată, care nu va depăși 30 de zile." Se referă la termenul de judecată sau la fixarea termenului?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Suspendare permis pe 90 de zile
Deci testarea este oricum obligatorie fiindca a fost retinut permisul pentru alcool sub 0,40? Acum un an mi-a fost retinut permisul pentru viteza tot pentru 3 luni si am dat examen pentru redobandire. Am inteles ca nu mai este in lege ca nu pot da examen in decurs de 3 ani. Este adevarat? Multumesc!
Buna ziua!
Mi-a fost retinut permisul de conducere 90 de zile pentru alcool 0.27 mg/l. Am depus contestatie fiindca am nevoie de permis in perioada urmatoare. Daca retrag contestatia inaintea procesului si predau permisul in termenul stabilit, mai pot sustine examen pentru reducerea perioadei de suspendare? Multumesc!