avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana daniela Ciobanu

Activitate Adriana daniela Ciobanu

Răspuns la discuția Este legal ce a facut politistul?
Concubinul meu ma acuzat de furt la politist..aceasta a luato de buna...dupa care mia facut si un ultraj si tulburarea linistii publice ..a spus ca am facut urat...mam video inregistrat de la fata locului.politistul si seful lui au anulat ordinul meu de protectie si am fost evacuata din casa. Multumesc
Buna ziua.am avut un ordin de protectie impotriva concubinului prin care i se interzicea accesul in casa lui si in apropierea mea.. eu avand drept de a locui in casa lui...acesta a sunat la politie si a reclamat ca ii fur lucrurile din casa..poliția a venit la fata locului si la bagat in casa in lipsa mea..este legal ce a facut politistul??va mai aduc la cunostinta ca mobila si tot din casa detin facturi.politistul la bagat in casa pe fostul concubin fara ca eu sa fiu la domiciliu...este legal ce a facut domnul politist??ca a incalcat ordinul de protectie al unui judecator si ca ulterior mia anulat ordinul de protectie??multumesc frumos
Buna ziua.Am fost jignita in toate feluriile de fostul concubin pe fb lui personal(pe pagina lui).nu o singura data..de mai multe ori. unde ma pot adresa?si la ce articol se incadreaza?multumesc
Si in cazul in care eu le iau fara acordul acestuia ....acesta avand un ordin de protectie care il tine departe de casa....din moment ce el nu are voie la domiciliu eu imi pot lua bunurile pana se termina ordinul de protectie?acesta neputand sa ma acuze de furt ?asa cum ma anuntat politia ca nu pot lua nimic din casa chiar daca am facturi fara acordul lui.el bineinteles ca nu vrea sa imi mai dea nimic....multumesc
Am trait in concubinaj 2 anii jumate.am achizitionat tot ce este in casa .am facturi pe mare parte din ele.acum am un ordin de protectie impotriva lui si acesta nu se poate apropia de mine si nici de casa.eu imi pot lua lucrurile din casa lui cu facturi?in lipsa acestuia?sau ma va acuza de furt?astept raspuns urgent va rog