avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubinaj, recuperare bunuri proprii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubinaj, recuperare bunuri proprii

Am trait in concubinaj 2 anii jumate.am achizitionat tot ce este in casa .am facturi pe mare parte din ele.acum am un ordin de protectie impotriva lui si acesta nu se poate apropia de mine si nici de casa.eu imi pot lua lucrurile din casa lui cu facturi?in lipsa acestuia?sau ma va acuza de furt?astept raspuns urgent va rog
~ Conținut șters la cerere ~
Si in cazul in care eu le iau fara acordul acestuia ....acesta avand un ordin de protectie care il tine departe de casa....din moment ce el nu are voie la domiciliu eu imi pot lua bunurile pana se termina ordinul de protectie?acesta neputand sa ma acuze de furt ?asa cum ma anuntat politia ca nu pot lua nimic din casa chiar daca am facturi fara acordul lui.el bineinteles ca nu vrea sa imi mai dea nimic....multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu cred ca raspunsul a fost f clar.. le puteti lua cand vreti si puteti face ce vreti cu ele. omul va poate acuza de orice.. dar nu va avea cum sa va acuze ca va furati lucrurile. Oricum, luati-le si mutati-le cu un martor.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt ale dvs, este dovedit si le puteti lua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii dupa concubinaj cristinan1985 cristinan1985 Buna ziua!! Am revenit cu noi intrebari legate de subiectul anterior: despartirea dupa o relatie de concubinaj in care am investit foarte mult ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu AlinaCecilia AlinaCecilia Am trait in concubinaj si a rezultat un copil, in mod repetat imi spunea sa plec din casa lui (fara copil) si doar seara tarziu imi spunea sa plec stiind ca nu ... (vezi toată discuția)
Două persoane au trăit în concubinaj 20 de ani .daca una a ... geta2005 geta2005 Două persoane au trăit în concubinaj 20 de ani .Daca una a decedat cealaltă nu are dreptul să obțină diferite lucruri din casa( laptop , televizor, ... (vezi toată discuția)