Am trait in concubinaj si a rezultat un copil, in mod repetat imi spunea sa plec din casa lui (fara copil) si doar seara tarziu imi spunea sa plec stiind ca nu am unfe merge, dupa ultima cearta acum 2 luni (tot seara) mi-a spus acelas lucru iar a doua zi dimineata am luat cateva lucruri pt mine si copil si am plecat la sora mea. De atunci ma tot rog de el sa ne dea restul lucrurile sa ne putem muta in casa mea (la momentul respectiv era inchiriata), el refuza nici pt copil nu vrea sa-mi dea, politia a spus ca nu poate face nimic, nu pot merge cu mine in locuinta lui pt a le putea lua. Daca eu am mutatie pe adresa lui si merg sa iau lucrurile este violare de domicilu? Suntem in proces de custodie a copilului ma poate afecta daca merg sa iau lucrurile din casa lui? La 2 sapt dupa ce am plecat din casa lui, a fost la politie si a spus ca i-am luat 8000€, daca intru sa iau lucrurile ce mai poate fi....
Va dati seama ca iar va sustine ca i-ati furat bani...
Trebuie deschis un proces.
Legea va da dreptul de a apela la avocat si sa obtineti hotararea judecatoreasca care va este necesara.
Sftul meu este sa platiti avocatul pentru a face o notificare mai inainte de a deschide procesul.