Am o problema cu un vecin, care a ridicat abuziv un gard, incluzand si o parte a proprietatii mele(o parte din drumul de acces). Gardul are un aspect curbat, pastrand limitele originale doar la inceput si la sfarsit, la mijloc rotunjindu-se. Mentionez ca vecinul are sprijinul calduros al Primariei care afirma ca a fost construit pe vechile limite(fixate de tatal vecinului prin inglobarea in proprietatea sa a unor copaci care crescusera dincolo de gard.) Care sunt pasii care trebuie urmati pentru restabilirea limitei corecte? Mentionez ca drumul ar trebui sa aiba o latime de 4 m, iar in acest moment are intre 3 si 3,5m. Cum ma pot convinge ca acest gard pastreaza masuratorile cadastrale si nu le-a depasit cu mult?
Cum se poate face dovada calificarii? Eu am lucrat acum 8 ani 11 luni ca si lucrator comercial. Pe baza acestui lucru as putea sa intemeiez o I.I. ca sa vand produse in piata de ex? Si daca in aceasta luna am facut unele cheltuieli dar incasari voi avea abia din septembrie credeti ca as putea sa le inregistrez in Registrul de Casa la Plati? Mi-ar trebui si o casa de marcat fiscalizata in septembrie, nu-i asa?
si eu am doua job-uri. problema mea este ca am cartea de munca la job-ul part-time - a ramas de cand lucram full - time. Mai poate sa scrie si doamna de la celalalt job in CM?
Lucrez in invatamant cu jumatate de norma (9ore). primesc pt aceste ore 430 lei. In cartea de munca insa am salariul trecut de 989 lei (cred ca acesta este salariul pt norma intreaga) si nu este mentionat nicaieri cate ore lucrez la ei. Am gasit de curand un job full-time, in alt domeniu. Cum dovedesc ca lucrez part-time in invatamant? Eu nu am semnat nici un contract la inceperea anului scolar.