avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu in cartea de munca

Lucrez in invatamant cu jumatate de norma (9ore). primesc pt aceste ore 430 lei. In cartea de munca insa am salariul trecut de 989 lei (cred ca acesta este salariul pt norma intreaga) si nu este mentionat nicaieri cate ore lucrez la ei. Am gasit de curand un job full-time, in alt domeniu. Cum dovedesc ca lucrez part-time in invatamant? Eu nu am semnat nici un contract la inceperea anului scolar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 6 Iunie 2008
Puteti solicita de la biroul de resurse umane al Inspectoratului scolar o adreverinta in acest sens care sa ateste faptul ca lucrati cu o fractiune de norma.
Timpul de lucru trebuia specificat in contractul individual de munca pe care nu l-ati semnat, dupa cum vad ca ati scris.
De asemenea, pe langa adeverinta puteti solicita si o copie a contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 joburi ana_web2000 ana_web2000 buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)
Cim cu 1 h/zi pt resurse umane llumi llumi Buna dimineata! As avea o intrebare...pot avea CIM cu 1h/zi la mai multe firme in functia de inspector resurse umane...bineinteles fara a depasi 48 ore / ... (vezi toată discuția)