Lucrez in invatamant cu jumatate de norma (9ore). primesc pt aceste ore 430 lei. In cartea de munca insa am salariul trecut de 989 lei (cred ca acesta este salariul pt norma intreaga) si nu este mentionat nicaieri cate ore lucrez la ei. Am gasit de curand un job full-time, in alt domeniu. Cum dovedesc ca lucrez part-time in invatamant? Eu nu am semnat nici un contract la inceperea anului scolar.
Puteti solicita de la biroul de resurse umane al Inspectoratului scolar o adreverinta in acest sens care sa ateste faptul ca lucrati cu o fractiune de norma.
Timpul de lucru trebuia specificat in contractul individual de munca pe care nu l-ati semnat, dupa cum vad ca ati scris.
De asemenea, pe langa adeverinta puteti solicita si o copie a contractului individual de munca.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
2 joburi
ana_web2000
buna ziua am o intrebare pot sa lucrez la doua firme cu carte de munca la una lucrez 4 ore cu contract limitat si la cealalta la care as vrea sa ma angajez 8 ... (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time
Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)