Bună seara!
Am o rugăminte, dacă mă puteți ajuta. Am cumpărat un apartament, în ziua în care trebuia să îmi revendic bunul, fostul proprietar a provocat o inundație ce a provocat umflarea parchetului din sufragerie și o factura costisitoare la asociație (reparația conductei + consumul de apă). În aceea zi fostul proprietar a spus că va suporta toate costurile. După o lună de zile el nu mai dorește să repare pagubele. Întrebarea mea este ce a-și putea face în această situație?
Bună ziua,sunt proprietarul unei garsoniere de patru ani de zile, iar de doua luni în factura apare doua persoane la întreținere (subliniez faptul că acum trei ani am mai locuit cu o persoană) de anul acesta locuiesc singur şi la începutul anului am declarat la asociație că stau singur. În luna octombrie pe factură era trecută o singură persoană,dar noiembrie a fost trecute două persoane.Am fost la asociație şi am discutat cu administratorul iar el a spus ca să plătesc factura că va scadea din factura viitoare. Luna aceasta a venit factura şi are acelaş număr de persoane şi fără scaderea din factura precedentă. Ce trebuie să fac pentru a înțelege asociația că locuieşte o singură persoană sau unde pot depune o plângere?