avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am o rugăminte, dacă mă puteți ajuta. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am o rugăminte, dacă mă puteți ajuta. Am cumpărat ...

Bună seara!
Am o rugăminte, dacă mă puteți ajuta. Am cumpărat un apartament, în ziua în care trebuia să îmi revendic bunul, fostul proprietar a provocat o inundație ce a provocat umflarea parchetului din sufragerie și o factura costisitoare la asociație (reparația conductei + consumul de apă). În aceea zi fostul proprietar a spus că va suporta toate costurile. După o lună de zile el nu mai dorește să repare pagubele. Întrebarea mea este ce a-și putea face în această situație?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:10, 21 Ianuarie 2022
Notificati oficial persoana in cauza cu obligatia remedierii deficientelor si acoperii prejudiului generat din culpa-sub santiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolație defectuoasă BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE Bună ziua Vecinii de la etajul superior au o problemă la geamul termopan montat in balcon.pe suprafața unde este montat glaful se scurge apă de ploaie si ... (vezi toată discuția)
Inundatie catastrofica! vecinul de deasupra nu a permis accesul ... OanaJoana OanaJoana Inundatie catastrofica! Vecinul de deasupra NU a permis accesul instalatorului timp de 6 luni. Apartamentul meu a fost distrus de apa care a curs in continuu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie: sunt proprietarul unui apartament ... RaduB123 RaduB123 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: sunt proprietarul unui apartament aflat la etajul 8 intr-un bloc de 10 etaje. Ultimele 2 etaje sunt etaje retrase si au ... (vezi toată discuția)