Multumesc f mult ptr sfaturi ,dl Vali. Fondul de rulment este afisat inainte de total,
Cu prima contestatie m-am prezentat la biroul Asociatiei,unde se fac si incasari. Acolo nu am gasit-o decat pe d-na casier(sotia d-lui Presedinte),care a si luat cererea mea in care contest cele afisate la intretinere,insa nu am primit nr de inregistrare si nici raspuns. M-ai spus ca i-o va inmana presedintelui si totodatata mi-a mentionat ca nu trebuie sa ma supar ptr 20 lei. (exact cum a spus si d-l in msg de mai sus) . Mentionez ca momentan nu locuiesc in blocul respectiv,si cand merg, nu o gasesc decat ptr sotia d-lui Presedinte . Fac cea- de-a doua contestatie si incerc sa ma prezint azi,in speranta ca il voi gasi pe d-l presedinte,desi....ma tem ca nu.Blocul este Administrat de o firma!
vali m a scris:
Si dvs treceti muncitorii la intretinere????
Locuieste acolo 15 zile pe luna??
Hai sa trecem bunicii care vin cateva ore sa stea cu cei mici, bonele.....
Karageta...in primul rand, contestatia listei afisate,sa va dea nr de inregistrare.Daca nu va raspunde...direct la avocat.Va adresati presedintelui,nu administratorului.
In contestatie cereti plata esalonata a fondului de rulment...nu se trece tot odata...ar trebui schimbat omul ala. Dar, este important, fondul de rulment este trecut inainte de total de plata sau dupa? Daca este dupa dupa , puteti plati esalonat.
Bloc Expert a scris:
Intrebare: credeti ca acel meserias care renoveaza apartamentul se teleporteaza direct in interior sau foloseste scara blocului / liftul? Cu materialele pentru renovare tot asa face? Dar cu deseurile / molozul rezultat din renovare? Dar cu mizeria rezultata pe scara blocului de la carat materiale / moloz? Sa intrebam si de disconfortul creat celorlalti vecini cu zgomotul de la renovare? Si, fiind "un singur domn" foarte posibil ca lucrarea sa dureze destul de mult.
Dupa ce va raspundeti la toate intrebarile astea, luati in considerare ca pentru o persoana la intretinere se platesc in jur de 15-20 de lei si apoi, in fata oglinzii, intrebati-va si raspundeti-va singur dar sincer: pe bune, chiar sunt pregatit sa stau la bloc?