avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie presedinte Asociatie de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie presedinte Asociatie de Proprietari

Buna ziua.
Sunt presedintele unei Asociatii de proprietari si doresc sa-mi dau demisia.
Am anuntat CEX...si am stabilit o sedinta ptr a-mi prezenta demisia in fata CEX. Mentionez ca 2 din 4 membrii CEX si-au dat demisia instant cand au auzit ca nu mai doresc aceasta functie din probleme personale....iar alti 2 membri CEX, nu vor sa se prezinte la sedinta ptr a-mi prezenta demisia. Ma puteti ajuta va rog, cu un sfat? Cui predau aceasta demisie, ce se intampla daca nu ia nimeni, tinand cont ca nu se poate tine sedinta AG. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: karageta , utilizator 21:41, 29 Ianuarie 2021
Presedintele de asociatie exercita atributii in baza unui contract de mandat
Instituitia demisiei,conform disp Codul muncii,opereaza numai in cazul existentei de CIM
Adunarea generala se poate convoca si in actuala situatie pe scari sau tronsoane
Pentru clarificari,lecturati disp L nr 196/2018
Va multumesc ptr raspuns.
Imi puteti da un articol/alineat din legea data de starea de urgenta, care confirma faptul ca se pot tine AG? Mentionez ca este vb de un bloc cu 132 ap...fiecare scara a cate 44 de apart. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. președintele asociației de proprietari își dă ... Carlo Carlo Bună ziua. Președintele Asociației de Proprietari își dă demisia (la 1 ianuarie un alt.membru si-a dat demisia rămâne 3 în momentul de fata). Ce acte ... (vezi toată discuția)
Mandat președinte asociație de proprietari CNRR CNRR Bună seara, M-ar interesa, în calitate de membru al CEx-ului unei asociații de proprietari care este momentul concret în care președintele ... (vezi toată discuția)
Cum procedati cu sedintele ag avand in vedere pandemia si restrictiile ... rain4est rain4est Cum procedati cu sedintele AG avand in vedere pandemia si restrictiile impuse ? (vezi toată discuția)