sunt mai mult de 30 de ani de posesie neviciata. Are vreo importanta daca in acest timp posesia s-a trasnmis de la parinti l acopii. Adica nu este o singura persoana care a avut posesie 30 de ani?
Terenul este in judetul Prahova. folosinta a fost de buna credinta. S-au platit taxe chiar la primaria locala pentru acest teren. Este ingradit de peste 20 de ani si nimeni nu a tulburat aceasta posesie.
Si inca ceva.....pana la urma ce tip de actiune trebuie introdus si daca are sanse de succes o asemenea actiune.
Am niste rude care folosesc un teren al primariei de peste 30 de ani. Folosintza a fost neintrerupta si netulburata in aceasta perioada. Acum 15 ani tatal lor a impartit acest teren in 3 parti cate una pentru fiecare copil. Acestia folosesc in continuare terenul in cauza. Exista o posibilitate sa introduca o actiune in constatarea dreptului de propietate sau un alt tip de actiune pentru a deveni propietari pe acest teren. Mentionez ca in momentul de fatza nimeni nu ar putea sa foloseasca acest teren deoarece singura cale de acces este prin curtea celor in cauza, propietar este primaria localitatii respective si nu sunt alte persoane care sa fie interesate de acest teren. deocamdata.
va multumesc
Pai... a fost cam asa. pe un drum national conducatoarea din masina din fata a facut o manevra de trecere de pe o banda pe alta fara a se asigurea, moment in care a fost acrosata din spate de cel in cauza. ( mai putin relevant, deoarece tot tamponare din spate ramane). Dar, cea care este internata a fost dusa la spital, unde i s-au facut investigatii si in aceeasi seara pleaca acasa si semneaza pe fisa de iesire din spital ca nu doreste spitalizare, iar medicii ii pun un diagnostic de contuzie la nivelul nasului. A 2 a zi revine la spital unde se interneaza cu ruptura de piramida nazala?!!! Asta nu se putea constata in seara accidentului? In orice caz cel in cauza doreste sa se impace cu partile pentru a nu depune plangere. doresc sa il ajut pe cel in cauza cu sfaturi, deoarece stiu ca este un om deosebit si nu s-ar fi urcat la volan daca nu trebuia sa ajunga la spital, deoarece are sonda urinara si facuse un blocaj. Oricum nu are venituri mari si nici bunuri pe numele lui, in situatia in care se ajunge la o hotarare definitiva si punere in executare. La locul accidentului au fost urme de franare si s-a constatat pozitia masinilor, oricum lovirea din spate si alcoolul atarna greu, banuiesc.
Speta este simpla. Un prieten conducea in stare de ebrietate un autoturism si a acrosat un alt auto pe drum national. O persoana din acest autoturism este inca in spital ( 3zile deja) si asteapta sa vada cate zile de ingrijiri medicale va primi la final. Partea vatamata doreste sa ajunga la o intelegere si sa primeasca despagubiri. Cum vedetzi desfasurarea caului? Care este cea mai pesimista varianta?