avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate Dor72

Activitate Dor72



Dor72 a scris:

Am primit minuta pe 30 decembrie cu suma de plata de 8100 de lei am cerut esalonarea amenzii penale am trimis contractul de inchiriere al apartamentului sa tradus am trimis foaia de la somaj precum ca pe 8 februarie termin somajul sa tradus am trimis contractul sotiei ca are salariul de 450 de euro sa tradus si acela am avut pe 25 februarie procesul sa amanat iar pe 22 aprilie precum ca judecatoarea vrea si starea de bunuri care o detonen in Romania si daca avem venituri si din tara acum am mai trimis la tradus programarea care am fcto pt a cere ajutor de somaj care este in aprilie vroiam sa intreb cu tot ce am trimis poate in sfarsit sa-nu acorde esalonarea pe 2 ani tinand cont de faptul ca acum nu Am de unde sa platesc 8100 de lei amenda penala???iar in aprilie se implinesc deja 3 luni de cand sa dat pe 22 minuta il platim 550 de euro pentru ca este inchiriat plus 1 de judecata d avocat a cerut esalonarea amenzii penale pe 2ani procesul a fost pe 25?februarie acum la amanat iar pe 22 aprilie se pare ca judecatoarea tot pune piedici am trimis din madrid ca avem apartamento inchia castiga 450 de am trimis programarea ptr de somaj care mi-au dato in aprilie si pina in mai nu iau nici un ban mam acum a cerut sa vada daca avem casa in tara si daca avem venituri in Romania nu avem venituri iar casa nu este inchiriata poate sa acorde esalonarea cu ce am prezentat ptr ca nu putem si platim si tinand cont de faptul ca minuta a fost redactata pe 22 decembrie in portal se poate intampla ceva de ce nu o acorda este dreptul lui

Am primit minuta pe 30 decembrie cu suma de plata de 81care il platim 550 de euro pentru ca este inchiriat plus 1 de judecata d avocat a cerut esalonarea amenzii penale pe 2ani procesul a fost pe 25?februarie acum la amanat iar pe 22 aprilie se pare ca judecatoarea tot pune piedici am trimis din madrid ca avem apartamento inchia castiga 450 de am trimis programarea ptr de somaj care mi-au dato in aprilie si pina in mai nu iau nici un ban mam acum a cerut sa vada daca avem casa in tara si daca avem venituri in Romania nu avem venituri iar casa nu este inchiriata poate sa acorde esalonarea cu ce am prezentat ptr ca nu putem si platim si tinand cont de faptul ca minuta a fost redactata pe 22 decembrie in portal se poate intampla ceva de ce nu o acorda este dreptul lui
Vroiam sa stiu sigur ce este minuta sau hotararea??


Cornel Vasile a scris:

Detaliati nelamurirea dvs.
prima foaie copia extras penala scrie stimate domn va comunicam copia extras penala nr si a doua foaie scrie PENTRU ACESTE MOTIVE IN NUMELE LEGII HOTARASTE ce scria in portal cu apel in 10 zile intreb este minuta sau hotararea judecatoreasca??
Este minuta sau hotararea judecatoreasca??

- editare date personale -[/se poate micsora amenda penală de 180 de zile daca fac recurs i]

Doamna avocat fapta sa întâmplat pe 28/08/2017 am avut 0,86 alcool am fost cu poliția de mi-au luat sânge m-am prezentat la poliție in Martie 2018 când m-au chemat sa declar dosarul din poliția a plecat la parchet de-abia in Ianuarie 2019 ca așa au vrut nu am avut accident eram nedormit de 36 de ore am condus noaptea de la Teleorman la Tulcea apoi am plecat iar la fetesti nu am băut mult eram fff obosit am demonstrat ca lucrez in Madrid am prezentat trei contracte și din trecut am prezentat doua diplome de cursuri făcute aici au trecut deja 3 ani și 4 luni de atunci chiar nu se poate sa se gândească ca a trecut atâta timp de când nu mai am carnetul ??

Duca Oana a scris:

V-am spus deja ca da la punctul 2. Dar, așa cum v-am mai spus, aceasta soluție ar fi prea blândă pentru situația dvs.


Poate sa schimbe amânarea aplicării pedepsei sub supraveghere ??daca rămâne amenda penală??
Duca Oana a scris:

1. Nu se poate stabili o pedeapsa mai grea dacă doar dumneavoastră exercitați cale de atac.
2. Amenda nu poate fi suspendată, poate fi amânată aplicarea ei. Dar aceasta soluție ar fi prea buna pentru situația dvs. Avocatul dvs. trebuia sa solicite închisoare cu amânarea aplicării ei, era mai avantajos pentru dvs. Așa, o sa trebuiască sa achitați amenda în 3 luni și rămâneți și fără permis.
3. În cazul în care obtineți o soluție de amânare a aplicării pedepsei, permisul vi se restituie.

Deci amenda rămâne aceiași nu?dar dacă schimba cu aplicarea amânării pedepsei poate sa îmi dea 2 ani sub supraveghere ?,plus amenda penală??eu locuiesc in Madrid ce ma sfătuiți nu se tine ont și de nr de ani de când stau fără permis va mulțumesc va rog să-mi răspundeți ?

Duca Oana a scris:

1. Nu se poate stabili o pedeapsa mai grea dacă doar dumneavoastră exercitați cale de atac.
2. Amenda nu poate fi suspendată, poate fi amânată aplicarea ei. Dar aceasta soluție ar fi prea buna pentru situația dvs. Avocatul dvs. trebuia sa solicite închisoare cu amânarea aplicării ei, era mai avantajos pentru dvs. Așa, o sa trebuiască sa achitați amenda în 3 luni și rămâneți și fără permis.
3. În cazul în care obtineți o soluție de amânare a aplicării pedepsei, permisul vi se restituie.


Dumneavoastră ce părere aveți dacă fac recurs poate sa îmi dea o amenda penală mai mare decât cea care este de 8100 și îmi rămâne permisul anulat ??sau poate să-mi rămână aceiași amenda dar îmi dau permisul nu vor putea sa schimbe amenda penală cu una sub supraveghere adevărat sant deja 3ani și 4 luni de când mi-au luat permisul va rog mult să-mi răspundeți
Duca Oana a scris:

Amenda trebuie achitata în 3 luni de la data rămânerii definitive a hotărârii.
Ramane definitiva după ce expira termenul de apel de 10 zile de când vi se comunica minuta dvs., respectiv parchetului.
Nu stiu in cât timp urmează sa primiți minuta. Aproximativ o săptămână, doua, de când s-a pronunțat.