ynocentta a scris:
Modalitatea de calcul a cantitatilor de ape meteorice ce ajung in sistemul public de canalizare se face in conformitate cu prevederile Legii nr. 241/2006 – Legea serviciului de alimentare cu apa si de canalizare – cu modificarile si completarile ulterioare si este reglementata in cadrul Art. 215, alin. (1) din Regulamentul-cadru al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, aprobat cu Ordinul Presedintelui A.N.R.S.C. nr. 88/2007 si a Art. 11, pct. 3 din Contractul-cadru de furnizare/prestare al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare aprobat cu Ordinul Presedintelui A.N.R.S.C. nr. 90/2007.
Cantitatea de apa meteorica preluata de reteaua de canalizare se facturează lunar, utilizand cantitatea specifica de apa meteorica, transmisa teritorial de A.N.M.
Pentru luna in curs , se ia in calcul cantitatea specifica de apa meteorica comunicata de A.N.M. cu 2 (doua) luni anterioara emiterii facturii .
Pentru determinarea cantitatii de apa meteo ce urmeaza a se factura, se inmulteste suprafata construita cu cantitatea de precipitatii transmisa de A.N.M., uitandu-se sa se inmulteasca si cu coeficientul de scurgere recomandat, care duce la micsorarea cantitatii de apa meteo ce urmeaza a se plati.
se pare ca nu ati inteles ce am intrebat eu..stiu cum se calculeaza/factureaza serviciile de colectare a apei meteorice..ceea ce ma interesa este cum se defalca suma de plata in cazul in care exista persoane care sunt exceptate temporar de la plata consumului de apa din imobil,avand in vedere faptul ca aceste servicii nu tin seama de consumul de apa,ci de suprafete .