avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Socaci

Activitate Andreea Socaci

Buna ziua, exista vreo modificare aparuta in ultimele luni a valorii stinulentului de insertie? Deoarece de 3 luni primesc tot cate 400 lei.
Multumesc anticipat
Chiat daca nu am anuntat in scris, oficial revenirea mea cu minim 30 de zile inainte?

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, la data revenirii din CCC asteptati sa vi se comunice instiintarea de preaviz, dupa care leputeti atrage atentia asupra art.25 din OUG 111/2010 si daca tot persista , atunci puteti contesta decizia de concediere.

Buna seara, da, am depus cererea de reintoarcere saptamana trecuta miercuri.

Cornel Vasile a scris:

Puteti fi concediata numai pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.

Cererea de reintoarcere in cadrul firmei ati depus-o ?

Asa stiam si eu, dilema mea e ca oficial am anuntat in scris ca ma reintorc cu mai putin de 30 de zile, asa cu prevede legea, neoficial, i,am comunicat sefului din septembrie ca ma intorc din ianuarie.....nu stiu exact acum cum sa procedez

Cornel Vasile a scris:

Este corect modul in care s-a procedat, însă nu si legal.

Dacă nu beneficiați de stimulent, atunci angajatorul are interdicție de a va concedia pe o durata de 6 luni de la data revenirii din CCC.

Buna ziua, sunt in ultima luna de CIC, urma sa depun dosarul pentru stimulent luna viitoare

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Beneficiati de Stimulentul de insertie?

Buna ziua,
Numele meu este Andreea Socaci si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii.
In prezent sunt in CIC, data reintoarcere la munca trexuta in cerere 03.01.2020. Saptamana trecuta am fost sa depun cererea de reintoarcere in cadrul firme, luni dimineata am fost contactata de seful de departament in vederea unei discutii programata pe azi. Dansul nu s-a prezentat azi, dar m-a informat colega de la HR ca mi se desfinteaza postul si am preaviz de 20 de zile.
Este corect dpdv procedural si legislativ modul in care s-a procedat? Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, sunt complet dezorientata si nu stiu incotro sa merg