avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Valoare stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Valoare stimulent insertie

Buna ziua, exista vreo modificare aparuta in ultimele luni a valorii stinulentului de insertie? Deoarece de 3 luni primesc tot cate 400 lei.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 7 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
650 lei este valoarea stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

stimulentul de insertie nu trebuia sa se majoreze in ... Laurm Laurm buna ziua Stimulentul de insertie nu trebuia sa se majoreze in 2023, ca de altfel anual cu rata inflatiei? atat cel acordat pana la 2 ani(1500ron) cat si ... (vezi toată discuția)
Concedii suprapuse Lili5678 Lili5678 Buna ziua. Sunt in concediu creștere copil până la 29.07.2019 ,in luna februarie am născut al doilea copil, este adevărat că voi primi o singura ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție nemajorat pentru al doilea copil Razi3l Razi3l Buna ziua, In familie avem 2 copilasi. Eu sunt singurul care este angajat, sotia nu lucreaza. In momentul in care s-a nascut cel de-al doilea copil, eu ... (vezi toată discuția)