Buna ziua,
Detin un teren de 7m latime si 25m lungime. Pe o latura este construita casa de 4m latime cu 20m lungime, lipita de casa vecinului. Se poate realiza extindere la casa astfel incat noua constructie sa fie de 6m latime cu 12m lungime parter+etaj+pod?
Buna ziua,
Detin un teren de 7m latime si 25m lungime. Pe o latura este construita casa de 4m latime cu 20m lungime, lipita de casa vecinului. Se poate realiza extindere la casa astfel incat noua constructie sa fie de 6m latime cu 12m lungime parter+etaj+pod?
Buna ziua
Cum se poate realiza un transfer pe acelasi post dintr-un judet in altul, in cadrul unei institutii de stat? Care sunt pasii de urmat, de unde trebuie inceput.
Multumesc
Multumesc,
Daca am inteles eu bine, in domeniul privat reducerea timpului de munca se face doar in cazul existentei unei negocieri cu sindicatul sau reprezentantul angajatilor. Privatilor nu le impune nimeni sa reduca timpul de lucru la 6 ore desi conditiile sunt aceleasi ca la stat?
Buna ziua :)
Imi puteti spune conform carei legi timpul de lucru este de 6 ore in laboratoarele de anatomie patologica?
Se aplica aceasta lege si in domeniul privat?
Va multumesc