avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituire componente inlocuite in afara garantiei
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire componente inlocuite in afara garantiei

Buna ziua,
Conform carei legi un agent economic este obligat sa restituie consumatorului componentele inlocuite in afara garantiei?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:09, 6 Ianuarie 2020
nu exista o astfel de prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se inlocuiesc produsele? ContSters126200 ContSters126200 Mama mea a cumparat recent - cam o luna - un radiator caruia din 3 elementi i s-au ars 2. Am intrebat la departamentul de relatii cu clientii ai firmei ce se ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita contravaloarea produsului? ContSters42601 ContSters42601 Sa cumparat un aragaz productie romaneasca iar dupa circa 5 luni sa constatat de catre cumparator lipsa de conformitatea deoarece acesta ruginise la ... (vezi toată discuția)
Restituirea c/v marfii cumparate gicubutnaru gicubutnaru La multi ani, As dori sa stiu care este actul normativ care se refera la OBLIGATIVITATEA restituirii contravalorii unei marfi cumparate dintr-un ... (vezi toată discuția)