Buna seara. Daca eu am 2 nume de familie ( exemplu Popescu Ionescu Maria), iar viitorul sot un nume (Popa), se poate in urma casatoriei sa luam unul din numele mele si pe al lui (Popa-Popescu) ?
Buna seara. Am probleme cu un ,,domn" pentru locul de parcare,de fiecare data este foarte violent verbal aducand injurii nenumarate. As vrea sa stiu unde pot apela pentru a intelege acest om ca nu este locul lui de parcare si ca are un comportament inaceprabil. Oras craiova. Mulțumesc
Buna seara. Mediul oftalmolog mi-a gresit reteta medicala,nu a vrut sa corecteze gresala(cod greșit) si a trebuit sa cumpar cu bani picaturi in valoare de 200 lei. Vreau sa ma duc cu bonurile fiscale si cu retata pentru a-mi inapoia banii. Ce parere aveti si ce ma sfatuiti sa fac? Menționez ca sunt pensionara.
Buna seara! Am inteles faptul ca suntem obligati sa purtam mastile de protecție,voiam sa va intreb daca pot fi înlocuite cu viziere. Deoarece sufar de claustrofobie si imi este foarte greu sa respir
Buna seara. Sunt programată pentru viza lunară pe 6 ianuarie ,dar nu o sa fiu in oras. Pot merge pe 27 decembrie? Se poate viza mai devreme? Multumesc si scuzați deranjul.