avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna seara. Sunt programată pentru viza lunară pe 6 ianuarie ,dar nu o sa fiu in oras. Pot merge pe 27 decembrie? Se poate viza mai devreme? Multumesc si scuzați deranjul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 26 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate pe 27 , intrucat este zi libera pentru bugetari ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns Deea1998 Deea1998 Bună seara şi mă scuzați de deranj am şi eu o problema în data de 3.10.2017 trebuia să merg la vizä dar am fost plecată din țara şi deabea azi m-am ... (vezi toată discuția)
Munca in zile libere legale flore_inger flore_inger BunaAm si eu o intrebare...mama lucreaza in sistemul bugetar ca si femeie de servici intr-o scoala generala.Directoarea le-a impus ca in prima sau a doua zi de ... (vezi toată discuția)
Programare examen traseu categoria "c" stelian222 stelian222 Buna ziua! Pe data de 08.01.2014 am sustinut proba teoretica la examenul pentru categoria [b]C[/b]. Am fost admis, iar programarea la traseu a fost ... (vezi toată discuția)