Pe data de 08.01.2014 am sustinut proba teoretica la examenul pentru categoria C. Am fost admis, iar programarea la traseu a fost stabilita abia in data de 25 februarie 2014. E normal sa ma programeze dupa 6 saptamani in conditiile in care locuiesc intr-un oras mic (sub 50.000 locuitori si resedinta de judet) unde sunt 2-3 scoli de soferi pt. profesionisti iar ca exemplu la mine in serie (noiembrie-decembrie) am fost 6 elevi dintre care doar eu am dat examenul. Seria trecuta au fost 8 elevi dintre care 4 nu au luat inca sala. La celelalte scoli tot asa sunt putini elevi fiind si iarna acum.
Nimeni, nici o parere? :)
Ca as vrea si eu sa stiu daca sa ma duc la Permise sa cer explicatii sau nu. Trebuia sa fac treaba asta pe moment dar din cauza ca eram bucuros de examenul tocmai luat am trecut peste.
O cauza posibila a programarii atat de tarziu poate sa fie numarul redus al elevilor sau politistilor.
Puteti sa va lamuriti numai daca veti pune aceasta intrebare serviciului de politie rutiera care programeaza sustinerea traseului.
Eventual faceti o solicitare scrisa pentru o programare mai devreme dar nu veti face altceva decat sa ii "deranjati". Vor considera ca va grabiti si va pot cauta ceva sa va respinga.
Este optiunea dvs. daca ii intrebati verbal sau in scris.