avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen auto - acte expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen auto - acte expirate

Eu am terminat orele de curs pentru luarea permisului de conducere in luna septembrie 2012,apoi dupa 16 zile am luat sala, la inceputul lui octombrie,iar domnu de la planificare pentru examenul de condus m-a planificat sa dau examenul in 13 decembrie 2012 dupa aproximativ 2 luni,si cum era de asteptat dupa atata vreme desi am luat alte doua sedinte de condus in valoare de 140 ron inainte cu doua zile, l-am picat din cauza emotiilor,am asteptat 16 zile si m-am prezentat din nou la examenul de sala la cluj, in data de 04 ian.2013,l-am luat din nou si ce sa vezi aceeasi poveste,m-a planificat pentru 22 februarie 2013 pentru examenul de condus,dupa iar aproape doua luni ,in acest mod m-a privat de posibilitatea de a da examenul ,de mai multe ori,expirandu-mi actele,ce credeti ca pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 21:33, 14 Ianuarie 2013
Mai incearca la politie pe str. Albac,la programari examene,poate sau eliberat locuri mai devreme la traseu,in urma respingerii la examenul teoretic.Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp poate o persoana sa sustina din nou examenul teoretic pentru carnet daca a fost respinsa la traseu? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Daca o persoana obtine punctajul necesar la examenul teoretic pentru obtinerea carnetului de soferi, iar apoi nu obtine un punctaj bun la proba de ... (vezi toată discuția)
Proba traseu-calificativ respins cryys cryys Buna seara, Am dat proba teoretica pentru obtinere permis auto pe data de 07 oct.2013 cu calificativ admis,pe 25 oct 2013 am fost respinsa la ... (vezi toată discuția)
O dilema: am picat traseul, mai dau sala? prigat prigat Daca am picat traseul pe data de 11 iunie,trebuie sa dau din nou sala?Astept un raspuns urgent.Multumesc! (vezi toată discuția)