avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prezenta somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prezenta somaj

Buna seara. Trebuie sa fii personal la viza somajului,poate sa vizeze somajul o persoană din familie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 28 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 76/2002 :
art.41
(1) Persoanele care beneficiază de indemnizaţie de şomaj au următoarele obligaţii:
a) să se prezinte lunar, pe baza programării sau ori de câte ori sunt solicitate, la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă la care sunt înregistrate, pentru a primi sprijin în vederea încadrării în muncă;
....

In speta, consider ca vizarea se face personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de somaj suspendat helisstalin helisstalin Buna ziua, nu mi-am vizat carnetul de somaj in luna septembrie 2010 iar in octombrie m-am dus sa-l vizez cu intarziere. Mi s-a zis ca mi se suspendase dreptul ... (vezi toată discuția)
Viza somaj; suspendarea indemnizatiei mateimire mateimire Buna ziua as avea o intrebare daca ma puteti ajuta.......mi-am depus dosarul la AJOFM Brasov si trebuia sa merg in data de 7 septembrie 2010 la viza aceea ... (vezi toată discuția)
Intarziere la viza de somaj 6 zile DrHOOK DrHOOK buna ziua !as avea o intrebare in legatura cu intarzierea la viza de somaj,la care trebuia sa ma prezint pe data de 4-112009 ! astazi suntem in 7-11-2009 ... (vezi toată discuția)