avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate negrean

Activitate negrean

Ca si PFA, daca ai fost denigrat in presa prin articol mincinos, care este metoda de a sesiza acest aspect? Exista vreo Agentie dedicata PFA-urilor (ex: ANPC pentru PF)? Unde ar trebui mers prima data si cum ar trebui procedat corect?

Multumesc.
Răspuns la discuția partaj!!!
Am un avocat care ma reprezinta,are imputernicire.Tin legatura cu domnul av. prin telefon,dar nu primesc foarte multe informatii,de aceea am apelat la acest forum.As vrea sa nu platesc nici foarte mult dupa ce va fi apartamentul trecut pe numele meu(acele taxe), si vroiam sa cunosc modalitatile si ce ar fi mai avantajos pentru mine.
Fiind in lipsa de cauza a acestor formalitati sunt un pic cam stresata si disperata.
Va multumesc pentru intelegere si timpul acordat. :)
Răspuns la discuția partaj!!!
Imi cer scuze ca nu am folosit termenii juridici,chiar nu sunt familiarizata cu ei;e prima oara cand am tangente cu rezolvarea unui proces de partaj prin Tribunal.
Data stabilita pentru infatisare este pe 20 iunie (am convenit cu domnul avocat ca - voi da banii fostului sot pe jumatatea lui de apartament="intoarcere").As dori sa dau banii in instanta,cand semnam tranzactia;vreau sa fiu sigura ca totul se va incheia definitiv.(...in cazul in care ar vrea sa atace hotararea...;deci vreau sa fiu sigura ca imi dau banii pe ceva sigur)

Va multumesc mult pentru raspuns,sper ca am folosit destul de multe cuvinte si au fost destul de clare.Scuzati-mi nepriceperea in domeniul juridic.
Discuție partaj!!!
La partajul unui apartament,una dintre parti ofera intoarecere(valoarea apart. a fost stabilita prin comun acord al partilor);cum se procedeaza in cazul de fata,care sunt procedurile?banii trebuiesc dati in prezenta unui notar sau la data programata pentru infatisare in fata judecatorului se va da o declarartie?Divortul este finalizat de 4 luni.