avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ca si PFA, am fost denigrat in presa prin articol ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ca si PFA, am fost denigrat in presa prin articol mincinos

Ca si PFA, daca ai fost denigrat in presa prin articol mincinos, care este metoda de a sesiza acest aspect? Exista vreo Agentie dedicata PFA-urilor (ex: ANPC pentru PF)? Unde ar trebui mers prima data si cum ar trebui procedat corect?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:38, 22 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru denigrare aveti calea procesului civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani luați din cont de un site de dating, amenințare cu firmă de recuperare creanțe alinapaula10 alinapaula10 Buna ziua, am si eu o problema. Am creat un cont pe un site de dating in luna noiembrie 2018, am platit suma de 60 de lei pt o luna, Am acceptat conditiile ... (vezi toată discuția)
Retur produse achizitionate online davbog1984 davbog1984 Buna ziua, Povestea acestei situatii neplacute este urmatoarea: La sfarsitul lui August, 2018 am cumparat doua routere identice de pe cel.ro. Unul pe ... (vezi toată discuția)
Retragerea marturiei mincinoase in proces civil iuliandum iuliandum Este posibila retragerea marturiei data in cazul unui proces civil? Care este procedura si in baza carui articol din Codul civil sau Codul de procedura civila ... (vezi toată discuția)