avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani luați din cont de un site de dating, amenințare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani luați din cont de un site de dating, amenințare cu firmă de recuperare creanțe

Buna ziua,

am si eu o problema. Am creat un cont pe un site de dating in luna noiembrie 2018, am platit suma de 60 de lei pt o luna, Am acceptat conditiile de prelungire cu gandul ca voi fi intrebata cand va venii ziua platii urmatoare si nu ca mi se va lua din cont suma de 300 de lei fara nicio aprobare din partea mea. Mi-au fost luati banii din cont in luna decembrie fara acordul meu, si s-a mai prelungit valabilitatea contului pt o perioada. Am mers la banca si am schimbat cardul pt a nu mai putea cei ce administreaza siteul sa o faca si a doua oara. Problema este ca ieri 01.02.2019, am primit un email, in care mi se cere sa achit din nou suma de 351 lei pana pe data de 07.02.2019 altfel vor apela la o agentie de recuperare si implicit voi platii o suma mult mai mare, Am nevioie de un sfat... ce pot sa fac pe mai departe. Nu vreau sa platesc aceasta suma,evident, dar nici nu vreau sa fiu pusa in situatia in care sa platesc mult mai mult.

Mentionez ca sediul lor este un Luxembourg si ca nu au un numar de tel la care pot fi contactati. Iar la email raspun in 3 zile lucratoare...

Am dat doar numarul cardului nu si alte date...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carmen eu , utilizator 13:54, 11 Februarie 2019
Nu platiti nimic este o afacere la limita legii sau le formulati o plangere penala pe inselaciune,sau o sesizare la anpc
.
Multumesc pentru promptitudine.

Pot sa fac sesizare la ANPC chiar daca nu am incercat sa ma inteleg pe cale amiabila cu "vanzatorul"?
Analizați contractul încheiat.
Sesizati si ANPC.

Cu Luxemburg exista probleme de acest fel din cate am observat.
ok. asa am sa fac. multumesc!
Sa aveti printat contractul cu firma.

Sa ne anuntati si pe noi ce va ieși mai departe dupa depunerea sesizării.
Fiind o problema internațională rămâne de văzut ce va fi mai departe.

O soluție ar trebui găsită.
Depinde si care este legea aplicabilă contractului dar soluție ar trebui să existe daca este in afara legii.

În caz de probleme majore mergeți la avocat pentru a se cauta variante de atac pentru ca trebuie să existe...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)
Site-urile matrimoniale contracost pot pacali clientii? IulianDb IulianDb Am facut greseala de a-mi face cont pe un site matrimonial, \"Academic Singles\" in data de 7 Martie 2023. Am platit un abonament de 4 saptamani care costa in ... (vezi toată discuția)
Incheierea de catre banca a unei asigurare de viata fara acordul clientului pentru un simplu cont de ron mitachealina mitachealina Buna ziua, Anul trecut prin vara mi-am deschis un cont de RON. De la inceput mi-au spus de la banca cum ca trebuie incheiata o politia pentru asigurare de ... (vezi toată discuția)