avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate crystyna1980

Activitate crystyna1980

Eu la punctul 1 inteleg ca este vorba de un intreg bloc de apartamente (condominiu) care doreste sa se debranseze, iar la punctul 2 e vorba despre un consumator din condominiu adica un apartament intreg( unde e nevoie si de acordul vecinilor de apartament)....

"7. condominiu - imobil, bloc de locuinte, cladire - proprietate imobiliara din care unele parti sunt proprietati individuale, reprezentate de apartamente sau spatii cu alta destinatie decat cea de locuinta, iar restul, din parti aflate in proprietate comuna. Prin asimilare poate fi definit condominiu si un tronson, cu una sau mai multe scari, din cadrul cladirii de locuit, in conditiile in care se poate delimita proprietatea comuna; "

"Art. 30. -
(1) Debransarea totala a instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale unui utilizator tip condominiu se va face in urmatoarele conditii cumulative:
a) acordul scris al asociatiei de proprietari, exprimat prin hotararea adunarii generale;
b) anuntarea operatorului care are si calitatea de furnizor si a autoritatii administratiei publice locale cu 30 de zile inainte de debransare.
(2) Deconectarea unui consumator de energie termica dintr-un condominiu se face cu respectarea urmatoarelor conditii cumulative:
a) acordul vecinilor de apartament, atat pe orizontala, cat si pe verticala;
b) acordul scris al asociatiei de proprietari, exprimat prin hotararea adunarii generale, asupra intentiei de realizare a unui sistem individual de incalzire;
c) anuntarea, in scris, a operatorului care are si calitatea de furnizor, cu cel putin 30 de zile inainte. "


Puteti sa imi spuneti unde face referire la inlocuirea unui sistem de incalzire cu altul... adica daca ma debransez si fac dovada ca imi pun microcentrala in apartament nu mai am nevoie de acordul vecinilor pe orizontala si pe verticala deoarece nu-i afectez din punct de vedere termic?
Si eu doresc sa ma debransez...
Multumesc anticipat pentru raspuns
Buna ziua,
As dori sa intreb, daca in contractul de credit inchieiat cu o banca, este o clauza ca cesionez veniturile mele viitoare, banca poate sa transmita o notificare la societatea la care lucrez prin care recomanda plata unei rate restante, cu toate ca creditul nu este in executare.
Si este normal (legal) sa transmita societatii date cu privire la ratele restante, cu toate ca, creditul nu se afla in executare... nu este confidential? (ei se leaga de cuvantul ,, cesionez'')
Va interb din punctul de vedere al bancii, poate fi acuzata banca ca nu a procedat legal?
Va rog daca aveti cunostinte in acest sens sa-mi raspundeti...
Mulumesc