avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Activitate 2HasckaY

Activitate 2HasckaY

Buna seara, sunt din judetul Gorj mai exact dintr-un sat, logodnica mea se află in județul Argeș la facultate, incurând se va închide caminul, la fel si firma la care lucrează (tipografie) neavând unde sta trebuie sa ma duc dupa ea, intrebarea mea este, pot face cumva să ma duc? As putea să circul cu cerere pe propria raspundere? Imi trebuie și adeverința cum că sunt sănătos? Tot timpul l-am petrecut in casă, cumpărăturile le faceam protejat cu mască si mănuși pe langa faptul ca evitam contactul cu persoanele.
Va rog frumos daca ma puteți ajuta cu niste răspunsuri, chiar nu pot s-o las acolo... autocarele sunt anulate.. nu are cu ce să se întoarcă
Buna ziua, am lovit masina unui vecin in parcare si i-am spart farul (o clipă de neatenție + oglinda aburită ) am declarat totul la poliție, a rămas să isi faca masina de pe asigurare, problema este ca asigurarea la mașina mea este pe numele altcuiva si acea persoană nu este in țară momentan, afectează cu ceva acest lucru la firma de asigurari EUROINS?
Eu am incercat să-i explic ca ori o repar pe bani proprii ori prin asigurare, dar el spune să găsesc p solutie că nu poata sta cu masina asa mult timp ca altfel ajungem la tribunal, mi se pare absurd având in vedere ca i-am spus omului ca ori o repar eu pe bani mei ori pe asigurare. Acuma intrebarra rămâne, daca asigurarea masini este pe numele altei persoane (tatăl care nu are numele familie) afectează cu ceva?
Imi pare rau pentru categorie, n-am știut unde se încadrează