Buna seara, sunt din judetul Gorj mai exact dintr-un sat, logodnica mea se află in județul Argeș la facultate, incurând se va închide caminul, la fel si firma la care lucrează (tipografie) neavând unde sta trebuie sa ma duc dupa ea, intrebarea mea este, pot face cumva să ma duc? As putea să circul cu cerere pe propria raspundere? Imi trebuie și adeverința cum că sunt sănătos? Tot timpul l-am petrecut in casă, cumpărăturile le faceam protejat cu mască si mănuși pe langa faptul ca evitam contactul cu persoanele.
Va rog frumos daca ma puteți ajuta cu niste răspunsuri, chiar nu pot s-o las acolo... autocarele sunt anulate.. nu are cu ce să se întoarcă
Așteptați să apară la televizor în seara aceasta informatii despre ordonanta militara nr 3.Din ce se spune excepțiile care permit parasirea domiciliului sunt cumpararea de medicamente,alimente,deplasarea la locul de munca,l medicul de familie etc.Teoretic îsituația dvs nu se încadrează în excepțiile cate permit părăsirea imobilului.
Ce pot face ca primar?
Lulica
Nu sunt eu primarul.... un vechi prieten, dintr-o comuna din Baragan, a fost ales. Prima candidare, primul mandat. Veselie maxima pana la un punct. Adica pana ... (vezi toată discuția)