avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Doleanta mea este ca vreau sa ma reprezinte un avocat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Doleanta mea este ca vreau sa ma reprezinte un avocat din oficiu

CE TREBUIE SA FAC.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 18 August 2010
Dati-ne mai multe elemente:este proces civil,este proces penal,care este obiectul cauzei...
Daca aveti calitatea de invinuit sau inculpat in procesul penal si legea prevede apararea obligatorie pentru fapta pe care ati savarsit-o , iar dvs. nu va permiteti un aparator ales, vi se va da unu ldin oficiu.
Conform Art. 171 Cpp- Asistenta invinuitului sau a inculpatului
Invinuitul sau inculpatul are dreptul sa fie asistat de aparator, in tot cursul urmaririi penale si al judecatii, iar organele judiciare sunt obligate sa-i aduca la cunostinta acest drept.Asistenta juridica este obligatorie cand invinuitul sau inculpatul este minor, internat intr-un centru de reeducare sau intr-un institut medical educativ, cand este retinut sau arestat chiar in alta cauza, cand fata de acesta a fost dispusa masura de siguranta a internarii medicale sau obligarea la tratament medical chiar in alta cauza ori cand organul de urmarire penala sau instanta apreciaza ca invinuitul ori inculpatul nu si-ar putea face singur apararea, precum si in alte cazuri prevazute de lege.
In cursul judecatii, asistenta juridica este obligatorie si in cauzele in care legea prevede pentru infractiunea savarsita pedeapsa detentiunii pe viata sau pedeapsa inchisorii de 5 ani sau mai mare.Cand asistenta juridica este obligatorie, daca invinuitul sau inculpatul nu si-a ales un aparator, se iau masuri pentru desemnarea unui aparator din oficiu.
Cand asistenta juridica este obligatorie, daca aparatorul ales nu se prezinta nejustificat la data stabilita pentru efectuarea unui act de urmarire penala sau la termenul de judecata fixat si nici nu asigura substituirea, pleaca sau refuza sa efectueze apararea, organul judiciar ia masuri pentru desemnarea unui aparator din oficiu care sa-l inlocuiasca, acordandu-i timpul necesar pentru pregatirea apararii. In cursul judecatii, dupa inceperea dezbaterilor, cand asistenta juridica este obligatorie, daca aparatorul ales lipseste, nejustificat, la termenul de judecata si nu asigura substituirea, instanta ia masuri pentru desemnarea unui aparator din oficiu care sa-l inlocuiasca, acordand un termen de minimum 3 zile pentru pregatirea apararii.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
ContSters47264, utilizator
Interventie moderator:
:rtfm:
ISPAS SABIN...:
1. Daca vreti sa primiti raspunsuri corecte si sa intelegeti si dvs. si noi despre ce este vorba, nu mai deschideti un topic nou pentru fiecare intrebare pe aceeasi problema.
2. Intrati pe acest topic si folositi butonul "raspunde". Celelalte topicuri le-am sters.
3. Nu mai scrieti exclusiv cu litere mari. Este obositor la citit si contravine regulamentului de postare.

ISPAS SABIN... a scris:
cabinet.ministru @ mapn.ro; brp@mapn.ro; traianbasescu@presidency.ro; info@cedo.org; praga@mfa.md; Leo.cox @ europarl.europa.eu; oado_oado@yahoo.com; avp@avp.ro; apd@apd.ro; office@petitiipe.ro; procetatean@presidency.ro



Salut Sabin ISPAS MARIUS,
Ultima ORA Amenzi de Pana la 300 de lei pentru tinerii care nu se prezinta la centrele militare, pentru a fi luati in evidenta .
Primesti aceasta alerta deoarece ai optat sa te anuntam pe mail de cate ORI SE Adauga UN NOU Mesaj în forum Pentru subiectele alese:

Jurisprudenta

Domnule MINISTRU, VA ROG DAT-I LEG.NR.164/2001 art.17, 18,28,53 alin (1) în CARE MA INCADREZ, CA PE MINE MA PROSTIT în FATA CU ALTE Legi, COLONELUL DANUT Flaviu LUNG INCLUSIV DOMNUL OANCEA ...
petiti42da15e2-d761-4561-893f-6afaed30361e ... 33eeb302-3b55-43c9-b6ef-35475226efc1
De Ispas la: Sabin; drp@gov.ro; IP-PETI@europarl.europa.eu; srp@cdep.ro; infocdep@cdep.ro; webmaser@cdep.ro; ... Vezi legatura cu
Pentru o cabinet.ministru: @ mapn.ro; brp@mapn.ro; traianbasescu@presidency.ro; info@cedo.org; praga@mfa.md; Leo.cox @ europarl.europa.eu; oado_oado@yahoo.com; avp@avp.ro; apd@apd.ro; office@petitiipe.ro; procetatean@presidency.ro

POATE NU PRIMITI PETITIILE SI PENTRU A FI SIGUR CA LE PRIMITI, AM TRIMIS SI TRIMIT ZILNIC, CA PRIMESC NUMAI RASPUNSURI ABERANTE.PE MINE MA OBLIGA TOATE INSTITUTIILE IN TERMEN SI LA TIMP ..., în SCHIMB INSTITUTIILE SUNT STAT ÎN STAT.

PETITI: MAFIOTII ... ORGANIZATII MAFIOTE ... INSTITUTI.LEGEA E PENTRU CEI SLABI ... TINETI-O TOT ASA.SA MA JUDEC CU MAFIA Dupa CE SI-A batut JOC DE MINE, SA MA INDOP CU PASTILE CA Doar ASA ESTE SISTEMUL , Foarte Bine BATETIVA TOTI JOC Doar Este "Democratie".


Adresa NR.25/08.01/2010 Este LA FEL DE MINCINOASA CA TOATE ACCTELE militare (SI NU NUMAI), SUNT MILITAR IN REZERVA, INCA Tineri sunt CHEMATI LA CMJ PENTRU A FI LUATI IN EVIDENTA.PERSONAL PROCURORULUI Militar adjunct SEF (PARCHETELOR SECTIA militare ) MAFIA CARE LA SUNAT (COMANDANTUL CENTRULUI Militar Gorj) CARE IO FI SPUS, DA-L Dracu MAI LATRA SI EL PINA TREC IAR TREI ANI ...
SISTEMUL A AVUT GRIJE DE TOATE SI ACUM BENEFICIAZA.
BA NENOROCITILOR sunt Militar IN REZERVA LA CARE INSTANTA DE JUDECATA competenta MA TRIMITETI? CU NENOROCITI CA ASTIA IMI caut EU DREPTATE !?...
Domnule, MINISTRU BATAIA FIZICA SI ABUZURILE PSIHICE, EREAU SUNT SIGUR IN TOATA Armata SI BINE-NTELES SE STIE SI SE STIA DAR NU AVEAI CE FACE SI CUI SA-I RAPORTEZI ....CA ACUM.
LEGILE NU S-AU SCHIMBAT, S-AU ADUS MODIFICARI, TOATE ADRESELE SI CERTIFICATELE MEDICO militare sunt IDENTICE CU Cele DIN 1993.
LA ABUZURILE FACUTE SI RECUNOSUTE ... (PARTIAL. .. PE CERTIFICATELE medico-militare), SE FOLOSESC (DE, SA SCHIMBAT LEGEA) PENTRU A NU RECUNOASTE SI A FACE ALTE ABUZURI.
Personale Domnului MINISTRU AL M.Ap.N.
PERSONAL DL.IOAN STAN,PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, CORUPTIEI SI PENTRU PETITI
PARLAMENTUL ROMANIEI CAMERA DEPUTATILOR-
AZI 20.01.2010 AM primit O Adresa, NR.CRZ 269 DIN 19.01.2010, DE LA CMJ GORJ în CARE MI SE COMUNICA (data PETITIEI 07.01.2010, IAR EU AM Trimis ZILNIC), CA DE FIECARE DATA , URMATOARELE ABUZURI:
CA NU POT BENEFICIA DE Pensie Militara CONFORM LEGII NR.164/2001.EU NU AM NICI O VINA CA ANGAJATI MINISTERULUI APARARI NATIONALE NU-SI FAC DATORIA CI NUMAI INTERESELE(COMISIA Medicala DE INCORPORARE, COMISIA DE EXPERTIZA MEDICO-Militara, CARE NU MI-A STABILIT LEGATURA CAUZALA, SI ANGAJATI MINISTERULUI CARE STIAU Despre CE ESTE VORBA SI NE-AU MINTIT INCA DIN 1993).
PENTRU STABILIREA Altor benefici, IMI RECOMANDA SA MA ADRESEZ COMISIEI DE EXPERTIZA Medicala DIN CADRUL POLICLINICI TG-JIU.O ALTA ABERATIE ACEASTA COMISIE,. NU ARE NICI O LEGATURA CU Serviciul Militar.
PENTRU CA ROMANI SUNT PROSTI VA BATETI TOTI JOC.
Domnule Presedinte Traian Basescu CE PARERE AVETI? ...NU AVETI GRETURI,OTI FI SARAC SI CINSTIT CA ILIESCU.
PE 18. 01.2010 UN SUBOFITER DE LA CMJGORJ MI-A CERUT Copii dupa CERTIFICATELE MEDICO-MILITARE DIN 1993 (S-AU SPALAT PE maini) SI O SA SPUNA CA MINISTERUL ESTE DE VINA.S-AU A VENIT LA INTIMIDARE LA FEL CUM AU FACUT CAND MI- AU DAT LIVRETUL-Militar (SI EREAM CU TATA), IAR UN PLUTONIER ADJUTANT MI-A COMUNICAT verbale SA NU PARASESC LOCALITATEA CA VOI FI LUAT ÎN CONCENTRARE (Oameni DE FELUL ACESTA MANINCA Pensie Militara) Drept URMARE TATA IA CERUT SA MA FACA Bine SI POT SA MA IA IN CONCENTRARE, SI TOT CERTINDUSE A VENIT UN OFITER, CARE LA DAT Afara PE PLUTONIER ...

Domnule MINISTRU, stiu CA AVETI TREBURI MULT MAI IMPORTANTE, DAR VA ROG CERETI DOSARUL (DACA MAI EXISTA CU TOATE DOCUMENTELE MENTIONATE IN Memoriile SI PETITIILE TRIMISE PRIN POSTA, )SI DOCUMENTELE DIN TIMPUL STAGIULUI Militar INCLUSIV ANONIMELE Mele CARE LE-A Trimis TATA LA M.AP.N.
IN LIVRETUL Militar COMISIA DE INCORPORARE CMJ GORJ A HOTARIT APT PT.SERVICIUL Militar, IN ADEVERINTA DE Recrutare Doar O SINGURA SEMNATURA,SI CA sunt LUAT IN EVIDENTA SI ATIT.
PT.CA ORDINUL EREA CLAR DE SUS (SA FAC Armata EU În Locul MAFIEI ....) IAR IN 1993 AU VENIT DOUA COMISI(UNA DE LA M.AP.N SI UNA DE LA MARINA) LA Memoriile lui TATA (SI IN PUSCARIE AVEAM DREPTURI, FATA DE Armata) SI TRIMITEAM ANONIME SA NU GRESEASCA VREUN MAFIOT (OFITER) SA-MI DEA UN GLONT în fund, CA AVEAU CARTUSE CHEAR SI Militari ....

DACA EREAM CLASAT <INAPT> În 1993, STIAM CA sunt de Pensie Militara, DAR MINTINDUMA, SPERIAT DE BATAIE .... SI ALTE REPERCURSIUNI, SI BINENTELES NE STIIND Despre boală NIMIC SI NEAVAND CINE SA-MI SPUNA, Ei (COMISIA Medico Militara) AU STIUT CHEAR DUPA CE AM SPUS CA NU VEDEAM NICI UN MEDICAMENT ÎN Unitate SI ANTIBIOTICE PRIMEAM DE LA TATA CA FACEAM SEPTICEMIE ....BINE -NTELES COMISIA CUNOSTEA MEDICUL UNITATI DAR STIAU CA sunt DE-AI LOR TOTI, SI MAU PROSTIT, în FATA. CEI DE LA CMJ GORJ MI-AU SPUS CAND MAU CHEMAT , CA SA NU MAI TRIMIT PETITI CA AI DERANJEZ DEGEABA SI SA MERG IN JUSTITIE. IN VARA DACA NU MI SE REZOLVACAZUL VOI MERGE IN " Justitie".
petitie
COMISIA CENTRALA DE EXPERTIZA medico-Militara, dupa NENUMARATE MEMORI, MA CLASAT INAPT( LA Misto CA MINISTERUL), CONFORM C.M. Militar NR .8130/4DIN30.09.2008.TOATE ACCTELE LE-AM DEPUS LA M.Ap.N. (COPI, PRIN POSTA CU confirmare DE PRIMIRE) Serviciul A DURAT 18 LUNI. NU MA PRICEP LA Proceduri SI NU stiu ÎN CINE SA AM INCREDERE: AM 3(TREI) certificate medico-militare (INCORECTE) SI CM Civile (CORECTE). SUNT UN CAZ SOCIAL NU AM BANI, AM Copii, HANDICAP SI NU MAI STIU CUM SA PROCEDEZ CA-CI M-AM ZAPACIT CITE PETITI AM Trimis. FIRAR MAMA EI DE A Dracu MAFIE.
• Petitie,
Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada minerilor,bl.4,sc.4,ap.78,in varsta de 39 de ani,pensionat pe caz de boala.
Din 30.09.2008 cand in cele din urma m-au dat ,,inapt” am trimis si 2-3 memorii si petitii,lunar domnului ministru al M.Ap.N.si la multe alte instituti.
Din timpul stagiului militar si pana in 2008 am trimis anual memorii la M.Ap.N,unde conform certificatului medico-militar nr. 424/10 din 26.01.1993 si nr.8130/4 din 30.09.2008 am fost diacnosticat cu o boala incurabila din nastere la inima (din cauza ca nu am fost clasat din 1993 boal s-a agravat ) dar nu mi s-a stabilit ,,legatura cuzala” pntru a nu primi pensie militara,iar cei din comisie m-au mintit …,pentru a continua stagiul militar in locul altui individ …
Am excutat stagiul militar,de opert nu m-au operat,tratament n-am primit de niciun fel iar dupa nenumarate memorii facute de tatal meu si de mine am fost si sunt umilit de toate institutiile …militare.
Deoarece nu am contract de munca cu M.Ap.N.(armata fiind obligatorie) institutii nu exista ,de judecat nu m-am judecat niciodata si asistenta juridica nu mi s-a acordat.
Va rog sa ma ajutati cu asistenta juridica deoarece nu pot face fata,chiar unui proces daca nu sunt sustinut de nicio lege sau institutie.Nu am ajuns in instanta deoarece nu pot face fata din cauza sanatati si nici bani nu am.Va rog sa ma ajutati.
data:01.01.2010 tel:0766592313 semnatura:Ispas Sabin Marius
Personal Domnului Ministru al Aparari.

PETITIE,
MA NUMESC ISPAS SABIN MARIUS DIN TG-JIU JUD.GORJ.
CONFORM CERTIFICATULUI MEDICAL NR.424/10 DIN 26.01.1993
SI NR.8130 / 4 DIN 30.09.2008, AM Fost DIAGNOSTICAT CU O boală INCURABILA DIN naştere LA INIMA, DAR NU MI SA STABILIT,,
LEGATURA CAUZALA "Pentru A NU PRIMI Pensie Militara IAR CEI DIN COMISII M-AU MINTIT ... PENTRU A Continua STAGIUL Militar ÎN Locul ALTUI individ ... AM EXECUTAT STAGIUL Militar, DE OPERAT NU M-AU OPRAT, N-AM primit TRATAMENT DE NICI UN FEL IAR dupa NENUMARATE Memorii FACUTE DE TATAL MEU SI DE MINE AM Fost sunt UMILIT DE TOATE INSTITUTIILE ... militare.

VA ROG SA IMI REZOLVATI favorabil SITUATIA CA Este DE COMPETNTA DUMNEAVOASTRA, domnule MINISTRU.

DATA 21.11.2009 TEL.0766.592.313 SEMNATURA ISPAS.SM 0767.537.051
Personal DOMNULI MINISTRU AL MAPN.
Ultima modificare: Miercuri, 18 August 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
cabinet.ministru @ mapn.ro; brp@mapn.ro; traianbasescu@presidency.ro; info@cedo.org; praga@mfa.md; Leo.cox @ europarl.europa.eu; oado_oado@yahoo.com; avp@avp.ro; apd@apd.ro; office@petitiipe.ro; procetatean@presidency.ro



Salut Sabin ISPAS MARIUS,
Ultima ORA Amenzi de Pana la 300 de lei pentru tinerii care nu se prezinta la centrele militare, pentru a fi luati in evidenta .
Primesti aceasta alerta deoarece ai optat sa te anuntam pe mail de cate ORI SE Adauga UN NOU Mesaj în forum Pentru subiectele alese:

Jurisprudenta

Domnule MINISTRU, VA ROG DAT-I LEG.NR.164/2001 art.17, 18,28,53 alin (1) în CARE MA INCADREZ, CA PE MINE MA PROSTIT în FATA CU ALTE Legi, COLONELUL DANUT Flaviu LUNG INCLUSIV DOMNUL OANCEA ...
petiti42da15e2-d761-4561-893f-6afaed30361e ... 33eeb302-3b55-43c9-b6ef-35475226efc1
De Ispas la: Sabin; drp@gov.ro; IP-PETI@europarl.europa.eu; srp@cdep.ro; infocdep@cdep.ro; webmaser@cdep.ro; ... Vezi legatura cu
Pentru o cabinet.ministru: @ mapn.ro; brp@mapn.ro; traianbasescu@presidency.ro; info@cedo.org; praga@mfa.md; Leo.cox @ europarl.europa.eu; oado_oado@yahoo.com; avp@avp.ro; apd@apd.ro; office@petitiipe.ro; procetatean@presidency.ro

POATE NU PRIMITI PETITIILE SI PENTRU A FI SIGUR CA LE PRIMITI, AM TRIMIS SI TRIMIT ZILNIC, CA PRIMESC NUMAI RASPUNSURI ABERANTE.PE MINE MA OBLIGA TOATE INSTITUTIILE IN TERMEN SI LA TIMP ..., în SCHIMB INSTITUTIILE SUNT STAT ÎN STAT.

PETITI: MAFIOTII ... ORGANIZATII MAFIOTE ... INSTITUTI.LEGEA E PENTRU CEI SLABI ... TINETI-O TOT ASA.SA MA JUDEC CU MAFIA Dupa CE SI-A batut JOC DE MINE, SA MA INDOP CU PASTILE CA Doar ASA ESTE SISTEMUL , Foarte Bine BATETIVA TOTI JOC Doar Este "Democratie".


Adresa NR.25/08.01/2010 Este LA FEL DE MINCINOASA CA TOATE ACCTELE militare (SI NU NUMAI), SUNT MILITAR IN REZERVA, INCA Tineri sunt CHEMATI LA CMJ PENTRU A FI LUATI IN EVIDENTA.PERSONAL PROCURORULUI Militar adjunct SEF (PARCHETELOR SECTIA militare ) MAFIA CARE LA SUNAT (COMANDANTUL CENTRULUI Militar Gorj) CARE IO FI SPUS, DA-L Dracu MAI LATRA SI EL PINA TREC IAR TREI ANI ...
SISTEMUL A AVUT GRIJE DE TOATE SI ACUM BENEFICIAZA.
BA NENOROCITILOR sunt Militar IN REZERVA LA CARE INSTANTA DE JUDECATA competenta MA TRIMITETI? CU NENOROCITI CA ASTIA IMI caut EU DREPTATE !?...
Domnule, MINISTRU BATAIA FIZICA SI ABUZURILE PSIHICE, EREAU SUNT SIGUR IN TOATA Armata SI BINE-NTELES SE STIE SI SE STIA DAR NU AVEAI CE FACE SI CUI SA-I RAPORTEZI ....CA ACUM.
LEGILE NU S-AU SCHIMBAT, S-AU ADUS MODIFICARI, TOATE ADRESELE SI CERTIFICATELE MEDICO militare sunt IDENTICE CU Cele DIN 1993.
LA ABUZURILE FACUTE SI RECUNOSUTE ... (PARTIAL. .. PE CERTIFICATELE medico-militare), SE FOLOSESC (DE, SA SCHIMBAT LEGEA) PENTRU A NU RECUNOASTE SI A FACE ALTE ABUZURI.
Personale Domnului MINISTRU AL M.Ap.N.
PERSONAL DL.IOAN STAN,PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, CORUPTIEI SI PENTRU PETITI
PARLAMENTUL ROMANIEI CAMERA DEPUTATILOR-
AZI 20.01.2010 AM primit O Adresa, NR.CRZ 269 DIN 19.01.2010, DE LA CMJ GORJ în CARE MI SE COMUNICA (data PETITIEI 07.01.2010, IAR EU AM Trimis ZILNIC), CA DE FIECARE DATA , URMATOARELE ABUZURI:
CA NU POT BENEFICIA DE Pensie Militara CONFORM LEGII NR.164/2001.EU NU AM NICI O VINA CA ANGAJATI MINISTERULUI APARARI NATIONALE NU-SI FAC DATORIA CI NUMAI INTERESELE(COMISIA Medicala DE INCORPORARE, COMISIA DE EXPERTIZA MEDICO-Militara, CARE NU MI-A STABILIT LEGATURA CAUZALA, SI ANGAJATI MINISTERULUI CARE STIAU Despre CE ESTE VORBA SI NE-AU MINTIT INCA DIN 1993).
PENTRU STABILIREA Altor benefici, IMI RECOMANDA SA MA ADRESEZ COMISIEI DE EXPERTIZA Medicala DIN CADRUL POLICLINICI TG-JIU.O ALTA ABERATIE ACEASTA COMISIE,. NU ARE NICI O LEGATURA CU Serviciul Militar.
PENTRU CA ROMANI SUNT PROSTI VA BATETI TOTI JOC.
Domnule Presedinte Traian Basescu CE PARERE AVETI? ...NU AVETI GRETURI,OTI FI SARAC SI CINSTIT CA ILIESCU.
PE 18. 01.2010 UN SUBOFITER DE LA CMJGORJ MI-A CERUT Copii dupa CERTIFICATELE MEDICO-MILITARE DIN 1993 (S-AU SPALAT PE maini) SI O SA SPUNA CA MINISTERUL ESTE DE VINA.S-AU A VENIT LA INTIMIDARE LA FEL CUM AU FACUT CAND MI- AU DAT LIVRETUL-Militar (SI EREAM CU TATA), IAR UN PLUTONIER ADJUTANT MI-A COMUNICAT verbale SA NU PARASESC LOCALITATEA CA VOI FI LUAT ÎN CONCENTRARE (Oameni DE FELUL ACESTA MANINCA Pensie Militara) Drept URMARE TATA IA CERUT SA MA FACA Bine SI POT SA MA IA IN CONCENTRARE, SI TOT CERTINDUSE A VENIT UN OFITER, CARE LA DAT Afara PE PLUTONIER ...

Domnule MINISTRU, stiu CA AVETI TREBURI MULT MAI IMPORTANTE, DAR VA ROG CERETI DOSARUL (DACA MAI EXISTA CU TOATE DOCUMENTELE MENTIONATE IN Memoriile SI PETITIILE TRIMISE PRIN POSTA, )SI DOCUMENTELE DIN TIMPUL STAGIULUI Militar INCLUSIV ANONIMELE Mele CARE LE-A Trimis TATA LA M.AP.N.
IN LIVRETUL Militar COMISIA DE INCORPORARE CMJ GORJ A HOTARIT APT PT.SERVICIUL Militar, IN ADEVERINTA DE Recrutare Doar O SINGURA SEMNATURA,SI CA sunt LUAT IN EVIDENTA SI ATIT.
PT.CA ORDINUL EREA CLAR DE SUS (SA FAC Armata EU În Locul MAFIEI ....) IAR IN 1993 AU VENIT DOUA COMISI(UNA DE LA M.AP.N SI UNA DE LA MARINA) LA Memoriile lui TATA (SI IN PUSCARIE AVEAM DREPTURI, FATA DE Armata) SI TRIMITEAM ANONIME SA NU GRESEASCA VREUN MAFIOT (OFITER) SA-MI DEA UN GLONT în fund, CA AVEAU CARTUSE CHEAR SI Militari ....

DACA EREAM CLASAT <INAPT> În 1993, STIAM CA sunt de Pensie Militara, DAR MINTINDUMA, SPERIAT DE BATAIE .... SI ALTE REPERCURSIUNI, SI BINENTELES NE STIIND Despre boală NIMIC SI NEAVAND CINE SA-MI SPUNA, Ei (COMISIA Medico Militara) AU STIUT CHEAR DUPA CE AM SPUS CA NU VEDEAM NICI UN MEDICAMENT ÎN Unitate SI ANTIBIOTICE PRIMEAM DE LA TATA CA FACEAM SEPTICEMIE ....BINE -NTELES COMISIA CUNOSTEA MEDICUL UNITATI DAR STIAU CA sunt DE-AI LOR TOTI, SI MAU PROSTIT, în FATA. CEI DE LA CMJ GORJ MI-AU SPUS CAND MAU CHEMAT , CA SA NU MAI TRIMIT PETITI CA AI DERANJEZ DEGEABA SI SA MERG IN JUSTITIE. IN VARA DACA NU MI SE REZOLVACAZUL VOI MERGE IN " Justitie".
petitie
COMISIA CENTRALA DE EXPERTIZA medico-Militara, dupa NENUMARATE MEMORI, MA CLASAT INAPT( LA Misto CA MINISTERUL), CONFORM C.M. Militar NR .8130/4DIN30.09.2008.TOATE ACCTELE LE-AM DEPUS LA M.Ap.N. (COPI, PRIN POSTA CU confirmare DE PRIMIRE) Serviciul A DURAT 18 LUNI. NU MA PRICEP LA Proceduri SI NU stiu ÎN CINE SA AM INCREDERE: AM 3(TREI) certificate medico-militare (INCORECTE) SI CM Civile (CORECTE). SUNT UN CAZ SOCIAL NU AM BANI, AM Copii, HANDICAP SI NU MAI STIU CUM SA PROCEDEZ CA-CI M-AM ZAPACIT CITE PETITI AM Trimis. FIRAR MAMA EI DE A Dracu MAFIE.
• Petitie,
Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada minerilor,bl.4,sc.4,ap.78,in varsta de 39 de ani,pensionat pe caz de boala.
Din 30.09.2008 cand in cele din urma m-au dat ,,inapt” am trimis si 2-3 memorii si petitii,lunar domnului ministru al M.Ap.N.si la multe alte instituti.
Din timpul stagiului militar si pana in 2008 am trimis anual memorii la M.Ap.N,unde conform certificatului medico-militar nr. 424/10 din 26.01.1993 si nr.8130/4 din 30.09.2008 am fost diacnosticat cu o boala incurabila din nastere la inima (din cauza ca nu am fost clasat din 1993 boal s-a agravat ) dar nu mi s-a stabilit ,,legatura cuzala” pntru a nu primi pensie militara,iar cei din comisie m-au mintit …,pentru a continua stagiul militar in locul altui individ …
Am excutat stagiul militar,de opert nu m-au operat,tratament n-am primit de niciun fel iar dupa nenumarate memorii facute de tatal meu si de mine am fost si sunt umilit de toate institutiile …militare.
Deoarece nu am contract de munca cu M.Ap.N.(armata fiind obligatorie) institutii nu exista ,de judecat nu m-am judecat niciodata si asistenta juridica nu mi s-a acordat.
Va rog sa ma ajutati cu asistenta juridica deoarece nu pot face fata,chiar unui proces daca nu sunt sustinut de nicio lege sau institutie.Nu am ajuns in instanta deoarece nu pot face fata din cauza sanatati si nici bani nu am.Va rog sa ma ajutati.
data:01.01.2010 tel:0766592313 semnatura:Ispas Sabin Marius
Personal Domnului Ministru al Aparari.

PETITIE,
MA NUMESC ISPAS SABIN MARIUS DIN TG-JIU JUD.GORJ.
CONFORM CERTIFICATULUI MEDICAL NR.424/10 DIN 26.01.1993
SI NR.8130 / 4 DIN 30.09.2008, AM Fost DIAGNOSTICAT CU O boală INCURABILA DIN naştere LA INIMA, DAR NU MI SA STABILIT,,
LEGATURA CAUZALA "Pentru A NU PRIMI Pensie Militara IAR CEI DIN COMISII M-AU MINTIT ... PENTRU A Continua STAGIUL Militar ÎN Locul ALTUI individ ... AM EXECUTAT STAGIUL Militar, DE OPERAT NU M-AU OPRAT, N-AM primit TRATAMENT DE NICI UN FEL IAR dupa NENUMARATE Memorii FACUTE DE TATAL MEU SI DE MINE AM Fost sunt UMILIT DE TOATE INSTITUTIILE ... militare.

VA ROG SA IMI REZOLVATI favorabil SITUATIA CA Este DE COMPETNTA DUMNEAVOASTRA, domnule MINISTRU.

DATA 21.11.2009 TEL.0766.592.313 SEMNATURA ISPAS.SM 0767.537.051
Personal DOMNULI MINISTRU AL MAPN.
Interventie moderator:
:rtfm:
ISPA SABIN...
1. Daca nu respectati Regulamentul de postare va sterg tot ce ati scris pana acum.
2. V-am rugat sa nu ne mai bombardati cu majuscule.Va rog, pentru ultima oara! daca mai recidivati va sterg toate mesajele.
Multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie ISPAS SABIN MARIUS ISPAS SABIN MARIUS Petitie, Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Varsta la care pot beneficia de pensie anticipata stanciulescuion stanciulescuion sunt nascut pe 6.01,1963,lucrez din octombrie 1982 pana in prezent,din care civil 4 ani ,1 an scoala militara de politie.1an si 8 luni armata,21 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)