Petitie,
Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada minerilor,bl.4,sc.4,ap.78,in varsta de 39 de ani,pensionat pe caz de boala.
Din 30.09.2008 cand in cele din urma m-au dat ,,inapt" am trimis si 2-3 memorii si petitii,lunar domnului ministru al M.Ap.N.
Din timpul stagiului militar si pana in 2008 am trimis anual memorii la M.Ap.N,unde conform certificatului medico-militar nr. 424/10 din 26.01.1993 si nr.8130/4 din 30.09.2008 am fost diacnosticat cu o boala incurabila din nastere la inima (din cauza ca nu am fost clasat din 1993 boal s-a agravat ) dar nu mi s-a stabilit ,,legatura cuzala" pntru a nu primi pensie militara,iar cei din comisie m-au mintit ...,pentru a continua stagiul militar in locul altui individ ...
Am excutat stagiul militar,de opert nu m-au operat,tratament n-am primit de niciun fel iar dupa nenumarate memorii facute de tatal meu si de mine am fost si sunt umilit de toate institutiile ...militare.
Deoarece nu am contract de munca cu M.Ap.N.(armata fiind obligatorie) institutii nu exista ,de judecat nu m-am judecat niciodata si asistenta juridica nu mi s-a acordat.
Va rog sa ma ajutati cu asistenta juridica deoarece nu pot face fata,chiar unui proces daca nu sunt sustinut de nicio lege sau institutie.
data:01.01.2010 tel:0766592313 semnatura:Ispas Sabin Marius
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
10:04, 2 Ianuarie 2010