avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate enis

Activitate enis

Buna ziua!
Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri legale pot sa fac pentru a rezolva o problema si anume: copilului meu i s-a gresit complet numele pe poza de sfarsit de ciclu scolar. Consider ca este vina invatatoarei, care nu a verificat pozele inainte de tiparire si mai ales inainte de a le distribui copiilor. Am contactat invatatoarea care REFUZA sa ne dea numele fotografului, fie nu ne raspunde la mesaje, fie ne sfideaza, nicidecum sa-si asume si sa indrepte eroarea (nu este singurul copil cu numele gresit). Mentionez ca banii au fost stransi de invatatoare, acest lucru fiind interzis prin regulamentul scolar. Voi depune o reclamatie scrisa la inspectoratul scolar, insa doresc sa stiu concret ce alte demersuri pot sa mai fac pentru a fi remediata greseala de nume pe toate pozele si pentru a fi sanctionata. Va multumesc frumos!
Mamicile profesoare aflate in cic primesc tichete cadou?
Răspuns la discuția Spor vechime in invatamant
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Spor vechime in invatamant
Va multumesc inca o data.
Mai am o nelamurire. Daca doresc sa lucrez cu jumatate de norma cf art. 25 din contr. colectiv pe ramura de invatamant, beneficiez de sporul de vechime de 15%? Ca eu asta inteleg. Beneficiez si de concediu de odihna integral, adica de TOATE cele 62 zile lucratoare?
Răspuns la discuția Spor vechime in invatamant
Va multumesc frumos. O sa le arat articolul din legea respectiva, dar sint sigura ca secretara nu va accepta; cica vrea sa vada "scris negru pe alb" ca beneficiez ACUM de acest spor. In cazul in care refuza, ce pasi trebuie sa urmez?
Sint profesor, am predat 9 ani fara intrerupere, apoi am intrat in concediu pt cresterea copilului, 2 ani. La 1 iunie am revenit la serviciu. Dupa cate stiu eu, cic se considera vechime neintrerupta in munca, deci 9+2=11 ani in invatamant. Secretara de la scoala sustine ca intru in grila de salarizare 10-14 ani, dar ca NU BENEFICIEZ de sporul de vechime de 15% acum, ci la pensie. Asa este?????? Am discutat si cu alte mamici profesoare in situatia mea, dar toate primesc acest spor, numai eu nu.
Am sau nu am dreptul acum la acest spor?
Va multumesc.