avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nume gresit pe fotografie de final de cls a IV-a
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nume gresit pe fotografie de final de cls a IV-a

Buna ziua!
Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri legale pot sa fac pentru a rezolva o problema si anume: copilului meu i s-a gresit complet numele pe poza de sfarsit de ciclu scolar. Consider ca este vina invatatoarei, care nu a verificat pozele inainte de tiparire si mai ales inainte de a le distribui copiilor. Am contactat invatatoarea care REFUZA sa ne dea numele fotografului, fie nu ne raspunde la mesaje, fie ne sfideaza, nicidecum sa-si asume si sa indrepte eroarea (nu este singurul copil cu numele gresit). Mentionez ca banii au fost stransi de invatatoare, acest lucru fiind interzis prin regulamentul scolar. Voi depune o reclamatie scrisa la inspectoratul scolar, insa doresc sa stiu concret ce alte demersuri pot sa mai fac pentru a fi remediata greseala de nume pe toate pozele si pentru a fi sanctionata. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: enis , utilizator 18:50, 12 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume minor ContSters330490 ContSters330490 Buna ziua! Revin pe forum cu o noua problema la care as dori un raspuns. Frate decedat cu ani in urma, minor ramas cu mama. Mama s-a recasatorit, are un al ... (vezi toată discuția)
Ce pot face agresiunea de tip bullying? Iuliaflorin Iuliaflorin Buna ziua, Am un copil de 11 ani care de la inceputul anului scolar suporta tot felul de jigniri din partea colegilor la ora de sport. Este un copil cu ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)