avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face reclamatie impotriva unui grefier?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face reclamatie impotriva unui grefier?

In mai 2009 am depus o cerere pt. indreptare eroare materiala ( data nastere copil) de pe o sentinta de divort. In 15 iunie primesc dispozitia prin care sunt anuntata ca eroarea s-a indreptat in data de 1 iunie in sedinta publica.Am facut cerere pentru legalizarea dispozitiei si mi s-a spus ca a fost redactata gresit - termenul de apel trebuia sa fie de 30 zile dar pe dispozitie era trecut 15 zile. Am facut alta cerere in luna iulie ptr. indreptarea erorii, dar cand m-am prezentat la Tribunal sa vad ce se intampla ( in luna octombrie) mi-a spus ca cererea s-a pierdut si am fost sfatuita sa fac alta. Am facut inca una pe 23 octombrie 2009 dar acum am primit acasa aceeasi dispozitie , cu aceeasi greseala de 15 zile pe care o primisem in luna iunie, fara nici o modificare. Unde trebuie sa ma adresez pt. a face o reclamatie grefierei care a redactat hotararea si care e procedura prin care se poate indrepta eroarea facuta de angajatii Tribunalului Ploiesti in dispozitia de divort? Cine trebuie sa modifice 30 zile in loc de 15? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 10:23, 18 Noiembrie 2009
Mergeti in audienta la Presedintele instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgenta de un sfat aylla aylla Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat urgent, problema mea este urmatoarea, am primit decizia definitiva de custodia copilului meu, dar am obs ca mi sa gresit ... (vezi toată discuția)