In mai 2009 am depus o cerere pt. indreptare eroare materiala ( data nastere copil) de pe o sentinta de divort. In 15 iunie primesc dispozitia prin care sunt anuntata ca eroarea s-a indreptat in data de 1 iunie in sedinta publica.Am facut cerere pentru legalizarea dispozitiei si mi s-a spus ca a fost redactata gresit - termenul de apel trebuia sa fie de 30 zile dar pe dispozitie era trecut 15 zile. Am facut alta cerere in luna iulie ptr. indreptarea erorii, dar cand m-am prezentat la Tribunal sa vad ce se intampla ( in luna octombrie) mi-a spus ca cererea s-a pierdut si am fost sfatuita sa fac alta. Am facut inca una pe 23 octombrie 2009 dar acum am primit acasa aceeasi dispozitie , cu aceeasi greseala de 15 zile pe care o primisem in luna iunie, fara nici o modificare. Unde trebuie sa ma adresez pt. a face o reclamatie grefierei care a redactat hotararea si care e procedura prin care se poate indrepta eroarea facuta de angajatii Tribunalului Ploiesti in dispozitia de divort? Cine trebuie sa modifice 30 zile in loc de 15? Va multumesc