avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate cedrick79

Activitate cedrick79

Multumesc
Nu inteleg in legatura cu continutul sesizarii si daca este posibil ca angajatorul sa afle cine este reclamantul?
Multumesc pt raspuns.O reclamatie catre ITM ar putea duce la indreptarea lucrurilor ?
Nu este mentionat in contractul de munca nici programul(mentioneaza vag 8 ore zi 40 saptamanal )nici pauza de masa interval orar etc
Buna ziua ma intereseaza daca un angajat cu contract de munca 8 ore pe zi ,40 pe saptamana
dar comform programului de munca a firmei este de 9 ore adica se recupereaza pauza de masa care este ofcial de o ora dar practic se sta doar jumatate de ora daca angajatorul procedeaza corect sau nu impunand acest program?
Multumesc
Care sunt sansele sa-mi recuperez partea ?Daca nu am facut contestatie ?
Buna ziua am o întrebare primăria a făcut intabularea unei grădini muscând 1m din lățimea terenului meu la o lungime de câtiva zeci de metri sau poate o sută contează :topograful care mi-a măsurat spune că nu mai am ce face pentru că nu am depus contestație în perioada de 60 de zile pt depunere iar eu nici nu am știut oare nu trebuia să fie anuntați cumva ?Ce pot face mai departe o las așa sau pot deschide proces?
Buna ziua ma intereseaza cum pot sa fac o constructie modulara pe un teren fara sa fac dezmembrare pe care proprietar este mama iar eu vreau sa mi fac un laborator de cofetarie ?
Buna ziua cum se procedeaza daca vrei sa construiesti o casa modulara la care spun constructorii ca nu necesita autorizatie de constructie ?Cum te bransezi la utilitati etc?