avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Activitate massiccio

Activitate massiccio

Răspuns la discuția Accident cu o motocicleta!
El avea 1,75m din banda lui pentru a putea sa ma evite. Eu am patruns pe banda lui doar aprox. 1 m. Eu am franat si am tras cat am putut dreapta dar nu a fost suficient. Motocicleta a "zburat" 20m(socotiti de la roata stanga spate a autoturismului meu). Urmele mele de frana aveau undeva in jur de 25 cm(si nu am ABS cu toate ca e o masina mai noua). Dar oricum(sa mai si glumim) accept dosar penal pentru vatamare corporala grava din culpa in schimbul a 50.000 euro :D
As avea si eu nevoie de ajutor daca se poate! Luna trecuta am fost implicat intr-un accident cu o motocicleta. Eu am fost cel vinovat de producerea acestui eveniment neplacut. Intentionam sa intru in parcarea unei pensiuni aflate pe partea stanga a drumului fata de directia in care ma deplasam eu si nu am observat un motociclist care circula din sens contrar. Cand l-am observat am pus frana, masina mea sa oprit pe loc instant deoarece nu aveam viteza, dar a fost prea tarziu. Motociclistul, spun martorii, avea o viteza excesiva si el nu a incercat de loc sa evite impactul. La masuratori el avea 1,75 m de carosabil din 2,7 m cat avea banda de circulatie. DIn accident motociclistul a suferit multiple fracturi la piciorul stang. Are ingrijiri medicale de 90-100 zile. El mi-a spus ca ne putem impaca dar vrea 50.000 EURO bani pe care eu nu-i dau nici daca as avea. Instanta cam cat da pe astfel de cazuri? Ma refer doar [pe partea de daune morale. Omul respectiv deja sa si vazut imbogatit de pe urma acestui accident(ceea ce nu se va intampa). Am mai intrebat in stanga si in dreapta si mi sa spus ca instanta va da daune morale in valoare de mazim 15.000 RON (aprox 4500 euro).