avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela2me

Activitate mihaela2me

Nu se loveste niciodata semnarea cu banii din cauza "regulamentului intern " stabilit de insusi patronul.Credeti ca mie mi-a convenit sau ca mi-am permis sa dau pasarea din mana pe cea de pe gard pe vremurile astea?E oricum f greu sa lucrezi cu asa oameni.
:(( asa o sa fac...
O sa se "ofuste":angry: putin,cand o sa vada neplata salariului la timp ...chit ca nu am cum sa dovedesc ca la noi pe taman pe dos...semnam statul dar banii n-au legatura cu nimic din toate astea.
Sper ca sa nu ma lovesc de probleme cu el.Mersi din suflet.
:)O idee ok mi-ati dat...dar art... care doamne iarta-ma....sper ca nu cer asa mult.Nu mai stiu de capul meu #-o.
Mi-e asa rusine..
Niciodata nu se stabileste asta...in firma asta.Se face de catre mine ,ptr verificare in sensul ca mai vand ceva si uit sa trec si ma trezesc cu bani in plus, sau inopinat de el ca sa vada "corectitudinea" .Are si el cheia de aici si daca ii spun ceva inainte,mi-e ca ma trezesc cu ceva "luat" de aici si nu mai plateste munca depusa ca...lipseste ceva.Cu asta se scoate si s-a scos mereu.Numai ca toti muncim pentru bani si asa putini cat sunt.
:sorry:
Sincer,aveti dreptate dar credeti ca te poti bate cu astfel de oameni ? Sau ca s-a complica pana intr-acolo ?Pentru ca noi nu ne luam banii si semnam statele de plata atunci sau...sa primim vreun fluturas ...da de unde.( Adica nu am cum sa doivedesc ,ca nu-si respecta obligatiile fatza de noi...angajatii )Si s-a facut un fel de regula interioara ca in 7 si 20 ne luam banii....intarziindu-se alta data si mai bine de 1 saptamana pe motiv ca "nu-s vanzari la magazin,fa vanzari sa strangi de salarii ".
Cam ce am de facut? X-(
Multumesc din suflet ptr sprijin:">
Si aici e cu 2 taisuri ca pleaca 2 oameni din 3 ,asta insemnand ca nu cred ...in acceptarea unui acord intre parti.Plus ca nu ni se platesc astea 15 zile ,oricum nu putem sa le stam avad deja bilete de avion spre destinatie in 18 dec , nici salariul de pana acum nu ni l-am primit ... pe langa comportamentul lui de sef de sclavi.Scuze exprimarea.#-o
Nu am solicitat inca ...ptr ca nu stiam care e cea mai avantajoasa cale pentru mine.
Bine si in cazul de fatza e batut in cuie ca trebuie sa stau acol` toate cele 15 zile?
Demisie si ne luam ramas bun ,dupa predarea inventarului.
Cica acum s-au mai schimbat niste treburi si nu e obligatoriu preaviz,ca angajatorul nu mai are garantia ca iti faci treaba calumea etc
Răspuns la discuția RATE NEPLATITE
Trebuie mers la banca oricum,cred ca exista posibilitatea unei concilieri , reesalonari , alte sume alte dobanzi...asta daca nu cumva au ganduri de actionare in justitie.Oricum trebuia sa mergeti atunci la banca pentru a anunta sau incerca sa faceti ceva, nu dupa 3 ani.Suna rau dar.... .Bafta maxima!!!