avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan4777

Activitate Bogdan4777

Răspuns la discuția Prelungire drept Circulatie
Va multumesc foarte mult, domnule avocat , deci ma pot duce la parchet ca de fiecare data pentru a face cererea de prelungire?

Am o problema, in decembrie am circulat fara a aveea placutele montate pe masina, am fost oprit si mi sa retinut permisu, si mi sa facut dosar penal.

Am prelungit dovada de 2 ori, acum cateva zile am comis un furt si mi sa facut dosar penal.

Este posibilitatea sa nu mi se mai prelungeasca dovada pentru aceasta fapta? are vreo legatura furtu-l cu prelungirea dovezii?

Multumesc mult anticipat
Deci imi ziceți ca se poate prelungii dovada
Pe.mine ma intereseaza pot sa prelungesc dovada?
Cu drept de circulatie

PAUL777 a scris:

Ce este precizat în scris în dovada de circulatie?.... Cu drept de circulatie 15zile!!!!!!sau..... FĂRĂ DREPT DE CIRCULATIE!!!!!!
Cu pare de rău, nu puteți prelungi dovada de circulatie.
Angajați un avocat!!!!!

Bogdan4777 a scris:

Bunaziua, am.si eu o mare dilema...
Am.fost oprit inainte de sarbatori fara asigurare si miau fost loate placutele si talonu, politistul nu ma instintat ca nu pot duce masina acasa, cand am dus-o am fost oprit si mi sa facut dosar penal si mi sa loat permisul. Pentru conducere de masina neimatriculata

Intrebearea mea este am dreptul sa imi prelungeasca dovada de circulatie??

Nu am mai avut antecedente penale de niciun fel.

Mentionez ca nu sunt crescut in romania si nu cunosc legiile imi scuz si gramatica.

Astept un raspuns va multumesc mult

Bunaziua, am.si eu o mare dilema...
Am.fost oprit inainte de sarbatori fara asigurare si miau fost loate placutele si talonu, politistul nu ma instintat ca nu pot duce masina acasa, cand am dus-o am fost oprit si mi sa facut dosar penal si mi sa loat permisul. Pentru conducere de masina neimatriculata

Intrebearea mea este am dreptul sa imi prelungeasca dovada de circulatie??

Nu am mai avut antecedente penale de niciun fel.

Mentionez ca nu sunt crescut in romania si nu cunosc legiile imi scuz si gramatica.

Astept un raspuns va multumesc mult