avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire drept Circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire drept Circulatie

Am o problema, in decembrie am circulat fara a aveea placutele montate pe masina, am fost oprit si mi sa retinut permisu, si mi sa facut dosar penal.

Am prelungit dovada de 2 ori, acum cateva zile am comis un furt si mi sa facut dosar penal.

Este posibilitatea sa nu mi se mai prelungeasca dovada pentru aceasta fapta? are vreo legatura furtu-l cu prelungirea dovezii?

Multumesc mult anticipat
Nu are legatura.
Da, nu are legatura.
Daca aveti avocat se poate ocupa acesta de prelungire contracost.
Va multumesc foarte mult, domnule avocat , deci ma pot duce la parchet ca de fiecare data pentru a face cererea de prelungire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada drept circulatie Bogdan4777 Bogdan4777 Bunaziua, am.si eu o mare dilema... Am.fost oprit inainte de sarbatori fara asigurare si miau fost loate placutele si talonu, politistul nu ma instintat ca nu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)
Calculatie perioada --pt pc suspendat. ajutor!! doru.mo doru.mo In sept 2008 am fost oprit in Bucuresti de Pol Rutiera pt depasire coloana la semafor.Am fost lasat sa plec aducandumi-se la cunostinta verbal ca se poate ... (vezi toată discuția)