avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat,dovada inlocuitoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat,dovada inlocuitoare

Buna seara!
In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. .
Polițistul mi-a spus că ma pot duce la parchet sa scot un certificat de grefa si cu acel certificat sa merg la poliție pentru eliberarea altei dovezi inlocuitoare la permis .
Încă nu am primit o citatie de la procuror,nu am dat declarații privind accidentul nu stiu care este situația dosarului. va rog Să mă îndrumați pentru obținerea dovezii de la poliție pt a putea circula in trafic legal.va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: marian188 , utilizator 14:33, 24 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa solicitati procurorului prelungirea dreptului de circulatie.
Și cum voi face asta?Eu nu stiu ce nr are dosarul....nu stiu ce procuror anchetează dosarul
Se poate afla pe loc detalii despre dosar sau ancheta sa zic asa?
Polițistul a zis ca pot cere certificat de grefa pt prelungirea la dovada inlocuitoare a premiului pana la soluționarea dosarului. Lucrez ca sofer si depind de această dovada
Mergeti la parchet ca va lamuriti acolo,
salut faci cerere la parchet de pe langa judecatoria in raza careia ti-a fost retinut permisul : Domnule prim procuror ,subsemnatul ..... va rog sa-mi prelungiti dovada de circulatie serie... numar.... , scrie pe dovada si tot pe dovada ai si numarul de dosar, dupa care in 4-5 zile lucratoare mergi la brigada rutiera de politie sa iti stampileze dovada , repeti ciclul asta in fiecare luna te sfatuiesc sa mergi cu cateva zile inainte sa iti expire sa ai continuitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)