avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prelungire dovada drept circulatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Prelungire dovada drept circulatie

Bunaziua, am.si eu o mare dilema...
Am.fost oprit inainte de sarbatori fara asigurare si miau fost loate placutele si talonu, politistul nu ma instintat ca nu pot duce masina acasa, cand am dus-o am fost oprit si mi sa facut dosar penal si mi sa loat permisul. Pentru conducere de masina neimatriculata

Intrebearea mea este am dreptul sa imi prelungeasca dovada de circulatie??

Nu am mai avut antecedente penale de niciun fel.

Mentionez ca nu sunt crescut in romania si nu cunosc legiile imi scuz si gramatica.

Astept un raspuns va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Bogdan4777 , utilizator 17:54, 6 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Cu drept de circulatie

PAUL777 a scris:

Ce este precizat în scris în dovada de circulatie?.... Cu drept de circulatie 15zile!!!!!!sau..... FĂRĂ DREPT DE CIRCULATIE!!!!!!
Cu pare de rău, nu puteți prelungi dovada de circulatie.
Angajați un avocat!!!!!

Bogdan4777 a scris:

Bunaziua, am.si eu o mare dilema...
Am.fost oprit inainte de sarbatori fara asigurare si miau fost loate placutele si talonu, politistul nu ma instintat ca nu pot duce masina acasa, cand am dus-o am fost oprit si mi sa facut dosar penal si mi sa loat permisul. Pentru conducere de masina neimatriculata

Intrebearea mea este am dreptul sa imi prelungeasca dovada de circulatie??

Nu am mai avut antecedente penale de niciun fel.

Mentionez ca nu sunt crescut in romania si nu cunosc legiile imi scuz si gramatica.

Astept un raspuns va multumesc mult

Pe.mine ma intereseaza pot sa prelungesc dovada?

Alte discuții în legătură

De 9 luni am permisu suspendat floryn24 floryn24 in urma cu 9 luni am cumparat o masina , am circulat cu ea fara sa stiu cu taxa de poloare falsa si miau fost loate nr de pe masina , talonu si pemisu (am ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi iau permisul inapoi floryn24 floryn24 ma numesc Florin si am o problema in data de 26.10.2010 am cumparat o masina golf 3 inmatriculata cu taxa falsa eu am urmat toate procedurile pt a inmatricula ... (vezi toată discuția)
Prelungire drept circulatie Bogdan4777 Bogdan4777 Am o problema, in decembrie am circulat fara a aveea placutele montate pe masina, am fost oprit si mi sa retinut permisu, si mi sa facut dosar penal. Am ... (vezi toată discuția)